Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skinnybitching

Marketing

Feeling Better :)

Zadnja dva dana stvarno jesu bila pakao sastavljen od mora suza, nespavanja, vrtoglavica. depresije, izoliranosti. Kao da je cijeli svijet stao. Popustila sam jucer. Sladoled, cips. Bez imalo razmisljanja utrpala sam sve to u sebe i nasla se kako gledam u prazno. Zeljela sam sve to izbaciti, ali povracati nikad nisam mogla. Ni olovka, ni cetkica nisu pomogle. Sutra, sutra, sutra...Da. Danas sam bila na aromatiziranoj vodi i fittness cornflakesima (koje .morate probati, zasitni su i fini, a zdravi). I osjecam se bolje, nakon sto sam shvatila da on nije jedini i da moram nastaviti.
PMS je odvratna stvar, imam tu uzasnu zelju za slatkim kojoj se stalno odupirem. Svaki put kad pomislim na to -jos vode ( a jana od jagode ili limuna su stvarno odlicne).
Odlucila sam s vama podijeliti moj najdrazi thinspo. Kao prvo, tu je knjiga Wasted od Marye Hornbacher, najbolja knjiga o anoreksiji ikada, a zapravo je autobiografija autorice. Kupila sam ju izvan hrv, ali zaista je odlicna, iako nisam nasla link na netu za skidanje u pdf formatu. Nadalje, tu je knjige Bronte`s Story- koja isto govori od djevojci oboljeloj od anoreksije te Hungry Hell- u kojem autorica opisuje svoju borbu.
Nazalost, takve knjige je knjige kod nas nemoguce naci, ako mozda znate neko mjesto molim vas pomozite. Na amazonu ima predivnih knjiga koje nisam u mogucnosti narucivati zbog svojih, a bacila sam oko na jednu knjigu za koju sam sigurna da bi se vama i svidjela, pa ako vas zanima, kliknite ovdje i pogledajte o cemu se radi : http://www.amazon.co.uk/Anas-Girls-Essential-Underground-Community/dp/1418437956/ref=wl_it_dp?ie=UTF8&coliid=I1QJENEOYDT1V8&colid=N5IO2X0UZC4A.
Moj najdrazi izvor slika je http://skinnypics.blogspot.com/- stvarno prekrasan thinspo koji printam i lijepim u svoj thispiration book, koji mislim da bi svaka od nas trebala imati- pun slika, quoteva, inspirirajucih textova i ostaloga. I svaki put kad sam u depresiji, zabavljam se lijepljenjem i pisuckanjem u tu knjigu, ili jednostavno gledanjem i stvarno pomaze!
Na youtube-u mozete naci dokumentarac "Dying to be anorexic" u 12 dijelova koji prati zivote 3 cure i stvarno ga se isplati pogledati. Sve filmove za koje cujem nemoguce je naci za download, ima neka od vas mozda neki link ili preporuku?
Jedna od drazih stvari je stavljanje thinspo-a na mobitele- slikice koje mozete pogledati i kad niste doma, samo ne zaboravite staviti neke sifre. Isto tako, ne zaboravite staviti sifre na kompjuter/laptpop tako da nitko ne moze do vasih osobnih stvari.
Btw puno vam hvala na komentarima podrske, bas su me razveselili :)
Do sljedeceg posta, kiss

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 08.05.2009. u 19:17 sati.