Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maurich

Marketing

Update

Nema me više na blogu. Moj online dnevnik svakih par mjeseci dobije par novih crtica i to je to. Uspomene zapisujem u sebe. Ponekad je lijepo pročitati sve one misli koje su mi prolazile glavom proteklih godina. Čitam tako ja ovdje samoga sebe i vidim koliko sam turbo nabrijano živio. I stvarno priznajem da sam se smirio u svim segmentima i pitam se gdje je nestala sva ona luda euforija za svime što postoji. Kažu da se čovjek prirodno smiruje pa je valjda i mene pogodilo. Briga me. Dobro je.
Da napravim mali update na prošl post koji sam napisao prije par mjeseci - sretan sam , ispunjen, i ne bih ništa mijenjao. Samo da je zdravlja i para. Za sve ostalo već se ja pobrinem.
Ozbiljno, možda bio sretniji. Ispunjeniji. Iskreniji sam prema sebi.Konačno imam malo više vremena za sebe i za neke svoje obaveze i stvari koje sam htio davno učiniti, ali nisam mogao zbog silnih svirki koje smo odsvirali proteklih godina, kada mi se život svodio na pozornicu i cestu. Bio sam tome posvećen od 0-24 i naučio jako puno kako se treba ponašati prema bilo čemu ako misliš u tome uspjeti. Ne žalim ni za čim, sretan sam da sam bio taj sretnik koji je sve to mogao proživjeti. I iako sam mislio da nikada ovo neće izaći iz mojih usta, mogu reći- prošlo je moje vrijeme rokenrola, moj rokenrol sada je postalo razmišljanje o budućnosti, težnja nekim drugim stvarima koje su valjda dio svačijeg života.
Danas , kada razmislim o sebi nekoliko godina unazad, nekako sam si smiješan. Vjerojatno je i to prirodno, ali znam jedno- uvijek sam sanjao i borio se da snove ostvarim. Bog me nikada nije iznevjerio i stvarno sam ih ostvario. S vremenom, sve me je više privlačila jednostavnost, koja me danas nekako posebno čini sretnim, i sve što je jednostavno, posebno je lijepo.
Naučio sam da neke stvari dolaze same od sebe i da ne možeš ubrzavati vrijeme niti se s njim trkati. Ili kako su predivno napisali scanristi u filmu ''Miljunaš s ulice'' u zadnjoj rečenici filma- ''Sve je zapisano''. Da, zapisano je , jer svaki događaj je uzrokovan nečim što će se kasnije potvrditi kao neka prekretnica u životu.
Nikad ne znamo kada smo na prekretnici jer nas ona samo može iznenaditi i snaći ali u tome i jest ljepota življenja.
I evo nam ponovno proljeća, predivnog zelenila, bogatstva mirisa i silne energije koja izlazi iz nas. Predivno. Život je lijep.sretan

Post je objavljen 08.05.2009. u 18:16 sati.