Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Krevet

I tako smo se odlucili kupiti novi krevet. Imamo bebu staru mjesec dana i vec smo odradili pocetnicku gresku i naucili je da je najljepse ujutro poslije dorucka priustiti si jos sat vremena spavanja svi skupa u krevetu. Stari krevet nam je sad premali.

A sad pravi razlog! Nije beba zauzela pol kreveta, nego sam ja natukla malo prevec kila u trudnoci i madrac je na mojoj strani malo popustio rofl
Ali samo malo cerek

Suncica i ja smo prosetale do najblize zgrade i opljackale njihovu zalihu kataloga. Htjeli bismo kvalitetan krevet, a jeftin zubo
Nemoguca misija, ali covjeka veseli!

Svidjelo nam se nekoliko njih, po izgledu i kvaliteti pa smo krenuli u razgledavanje po ducanima.

Cijena kreveta ukljucuje samo cijenu okvira, podnica i madrac se placaju posebno! eek Tak bi i automobile mogli isporucivat bez kotaca.

OK, madrac ide posebno pa si mozes odabrat kaj hoces, vodeni, spuzvasti, na opruge i kakvi sve danas ne postoje!
Ali podnica posebno!!!!

Koja prevara! Bez podnice mi ne treba ni okvir, mogu komotno madrac stavit na pod, barem si necu odvalit koljeno svaki put kad nocu putujem bez leca do kupaonice.

Okvir i podnica cine krevet, jedno bez drugog ne moze. To sto nas pljackaju na svakom koraku je drugi par rukavica. Stvarno mi je ponekad zao sto sam studirala nesto tako beskorisno kao sto je prirodoslovlje jer nisam bila talentirana za pravo. Sad bih se umjesto na potragu za savrsenim lezajem bacila na iscitavanje zakona i pravilnika i tuzila ih sve po redu.
Sto imamo od drzave u kojoj zakoni ne funkcioniraju? Kruha i igara i neispravnih kreveta i cinjenice da te i najobicniji soping centar pravi budalom.

Post je objavljen 08.05.2009. u 11:54 sati.