Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

BUDIMO REALNI...

E sad,
Znam da se očekuje komentar na igru nove "vedete" u zelenom dresu, ali to nećete dočekati. Vjerujute, nisam vidio ni sekunde. Štoviše, razvučen dnevnim događajima, nisam stigao vidjeti niti kraj tekme. Ali. znam tko je vidio! I zato, kad već nije umjesno, a nije u redu pričat nešto o nečemu što ne znaš, pouzdat ću se u najbližeg sebi, a on kaže: "Igrao je tamo gdje igra i Ćorluka. Samo što je on bio bolji od njega!"
Premda neki nisu bili toliko oduševljeni - e to se kod nas zove štekanje, pardon, uvlačenje treneru - 'ajmo bit realni i napisat što je točno bilo. Vi ste na potezu!
Sve što znam, osim ovog hvalospjeva, to je da je igrao za ocjenu od 6 do 6,5, da je fulao gol ("Mogao sam zabit", rekao je poslije) i da je bio na terenu cirka 35 minuta.
Međutim, dosta o treneru. Ajmo malo o nama! Bio je u četvrtak prvi "podijeljeni trening" momčadi A i momčadi B- jesu naše obadv'je - i u biti je najviše nastradao golman s onoM masovkom. Ako mene pitate, to je davno trebalo napraviti jer oni "drugi" ne mogu napredovati ako se s njima ne radi, a oni prvi se gube u gužvi od previše djece. Ako se bude radilo kvalitetno, vrijeme će raditi za nas i bit će žestoke bitke za svako mjesto u početnoj postavi. Najveća pobjeda bit će ulazak u prvu ekipu. Ne samo od tog klinca, nego i od kluba! Zato naprijed dečki! Bez obzira što nam je nedostajao naš prvi napadač Drogba, na kojeg, po svemu sudeći, sve manje možemo računati, posebno na treninzima.
P.S. Bilo bi dobro da nam konačno netko napiše priču zašto navijamo HIMALAJA TRES. A znam tko zna.
TREŠNJEVKA DO VOLTINOG!

Post je objavljen 07.05.2009. u 21:16 sati.