Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Kafici i pusenje

Odmah na pocetku - ne pusim.
Od ovog tjedna je na snazi zakon od zabrani pusenja. Prije nekoliko mjeseci smo se fokusirali na zabanu rada nedjeljom u ducanima. Sada imamo zabranu pusenja, ni manje ni vise nego u kaficima!

Pusenje mi ne smeta, moj muz je pusac pa ga svejedno volim smijeh

Zanima me kako zbog tog zakona mogu propasti kafici?!?!

Ilustracija: dodjem u kafic s prijateljima, sjednemo na pol sata, sat uz kavu. Dosli smo tamo sjesti, odmoriti, poricati, popiti kavu, razgovarati. Nismo dosli slati poruke mobitelom wink Ako ne mogu izdrzati sat, dva bez cigarete dok sjedim i pricam s prijateljem, onda je vrijeme da se ozbiljno zabrinem za svoje zdravlje, psihicko i fizicko.

Kako to da avio-prijevoznici nisu propali jer se u avionima ne smije pusiti?

U onih par drzava koje sam posjetila a gdje se ne pusi, nitko ne drami. Ljudi dolaze i dalje, samo sto se sad jace osjeti miris alkohola i znoja, pogotovo u klubovima. Prije bi sve to ubio miris dima.

Muz je pusac, a ja nepusacica. On nikada ne pusi u kuci, nego izadje van jer ne zeli da ja i beba udisemo dim i ne zeli da nam kuca poprimi miris dima. Nasi prijatelji pusaci takodjer odu van pusiti iako ja nikad nisam zabranila pusenje u nasem domu i uopce me ne bi smetalo da gost zapali cigaretu. Posjedujemo i nekoliko pepeljara cak sretan

Meni se cini da je problem nesto drugo.

Vec sam puno puta napisala da moj muz nije iz Hrvatske. On se jos uvijek cudi kako su kod nas kafici prepuni u dijelu dana koji obicno ubrajamo u radno vrijeme wink Kazem mu da sigurno rade u smjenama, kao i on naughty Iz iskustva mogu reci da nasi strani gosti nece vidjeti problem u tome sto ne mogu s cigaretom sjesti u kafic i popiti kavu, nego sto nasi kafici salju poruku da se kod nas samo sjedi u kaficima, pije kava i pusi za radnog vremena. Mi bi trebali manje vremena utrosit na cik pauze, a vise na rad.

Al to je samo moje nevazno misljenje.

Post je objavljen 07.05.2009. u 16:16 sati.