Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prije-braka

Marketing

Na pitanje o imenu bloga

Odgovor: Ovaj blog idejno krenuo s tom temom kako žene prije braka trebaju razmisliti o nekim stvarima, a ne ići grlom u jagode... kada ono čičak, i razmisliti o osiguranju nekih stvari ako krene nepredviđenim tjekom.
Ali s obzirom da u mojoj glavi ima milijun tema one su preuzele pa se ne stignem baviti konstantno tom temom.
Puno toga lošeg se čini ženama, gledam to svaki dan, ali puno tog prostora ostavljaju same žene da im se učini svojom nepažnjom kada se pojavljuju znakovu upozorenja i ne slušanjem onoga što inuicija govori.
Pričam iz vlastitog iskustva, onako kako to ja vidim i zato što mi je to bitno. Gledam bliske osobe i kako su napravila sranje od svog života, neurednu i tešku zbrku, i jako puno drugih jer su vjerovale, ponekada i češće bez pokrića, ne pozornog pogleda i sustavno se privikavajući na gore i imam potrebu pisati o tome. Ako ćemo se udavati, učinimo to s mozgom, s pozornošću, s nekim osiguranjem za slučaj "nesreće".
Jer za sve ostalo imamo veliku pozornost i ne uzimamo olako kada skupa plaćamo, uostalom kada plaćamo i provjeravamo i osiguravamo, a kada je život, mir, stabilnost i sreća u pitanju tu smo tako traljavi i onda stvari završavaju loše.
Eto, to je to.

Post je objavljen 07.05.2009. u 14:24 sati.