Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/palchy

Marketing

Srce s upitnikom

My Golden heart necklace-180 Pictures, Images and Photos

Tog dugoočekivanog ponedjeljka prilazila sam autu prije odlaska na posao, sunčano jutro najavljivalo je mogući dobar ishod svega što me je čekalo.
Prišla sam bliže i kroz zatvoreni prozor na suvozačevom sjedalu vidjela kako se nešto sjaji. Nisam uopće obraćala pažnju i pomislila: Valjda neki komadić aluminijske foliije! (iako mi nije baš bilo jasno odakle, ali sve je moguće)
Otvorila sam auto i šusnula torbu na suvozačev sic ni ne pogledavši što je na njemu. Ali, kad sam upalila auto, "vrag" mi nije dao mira i podignem torbu da ipak vidim što je pod njom. Imala sam što i vidjeti! Zlatni privješčić za lančić u obliku srca...marke GUESS (ispisano pisanim slovima na jednoj strani...a zanimljivo je da imam i sat te marke), a na drugoj cirkonićima napravljen znak upitnika (?).
Ne moram ni reći koliko je upitnika u tom trenutku bilo u mojoj glavi. Milijun! rolleyesnut
Istog trenutka sam se sva naježila...ali ne toliko od dragosti, nego i od straha. Zašto? Tog privjeska, dan prije nije u autu bilo, auto je bio zaključan, prozori zatvoreni...
I sad, kako je to "ušlo" u auto?
Pitah frendice u školi, koje nekad znam voziti, je li njihovo? One nikad vidjele to. Pitala sam mamu, koju sam zadnjih dana vozila, je li imala takvo nešto (možda negdje našla pa spremila pa joj ispalo), ona nikad čula.
I šta sad? A u autu mi se nikad nitko ne vozi osim par ljudi...I nitko od njih to nije ni čuo ni vidio prije.
Spremila sam ja srčeko i s osmijehom na licu čekala "veliki sat" za nalaze...
I dobro sam predvidjela...dan nije bio loš...možda sam neke bitke izgubila, ali ne i rat! thumbup

Post je objavljen 06.05.2009. u 21:24 sati.