Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Zagići

Zagići 2000. su jučer odigrali zaostalu utakmicu 17. kola protiv ekipe ZET-a i golovima Bosnara zabilježili još jednu pobjedu rezultatom 0:2. Čestitamo!
Ne mogu ne istaknuti vidljiv napredak ove generacije nogometaša. Prisjetimo li se njihove prošle prilično loše sezone, ova je za njih pravo osvježenje. Zanemarimo li činjenicu da se nalaze na pretposljednjoj poziciji tablice, od 5 pobjeda u ovoj sezoni čak tri postigli su nakon zimskog „odmora“. Nisu se odmarali već su trenirali i igrali na nekoliko turnira, a trener Biondić svakodnevno im daje 150% svog angažmana, barem isto toliko nogometnog znanja a o vremenu da i ne govorimo. I to se vidi. U svakoj generaciji ima različito talentirane djece, ali je kvaliteta i kvantiteta uloženog rada ono što presuđuje o njihovim konačnim uspjesima. Nije teško od mase zainteresirane djece odabrati najbolje igrače, tijekom vremena iz drugih klubova povući istaknute pojedince, tehnički ih doraditi, uigrati u ekipu i eto nas na prvoj poziciji. Ali treba od onih ostalih napraviti solidnu momčad koja će svakim danom sve više napredovati. To je posao jer svima nam je valjda jasno da svrha i krajnji cilj natjecanja u ovim kategorijama nije pozicija na tablici već nešto sasvim drugo.
Neizostavno treba pohvaliti i trenera Uzelca, koji radi sa najmlađim uzrastom nogometne škole Dubrave. Oni su zaigrani, raspričani, nemirni, prilično neposlušni i slabo koncentrirani pa trener treba imati velike količine volje, živaca, strpljenja i mašte zadržati njihovu pažnju tijekom sat vremena. Ali su isto tako beskrajno simpatični i kad žele zaista mogu dobro igrati nogomet, a Marko se svim silama trudi da ih nauči još mnogo mnogo više. Hvala treneru!


Post je objavljen 06.05.2009. u 13:08 sati.