Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berinidnevnici

Marketing

E, pa šta...

Image and video hosting by TinyPic
Zabranjeno pušenje u zatvorenim prostorijama. Ovisno što se smatra pušenjem...

Opet zadihan stvaram maglicu po prometalu. I dok kroz zube progovaram: Ma jebem ti kondiciju, klinjo mi se kesi - onako, kurvinski. Ma vidjet ću tebe za koju godinu, hoćeš li moći potrčati kad ti se žuri. Pedesetak metara i više full sprint. Da, da nekad sam imao neke medalje sa 60 m, ali jebi ga, stari se. Zalijepio sam se za staklo kao zakucan, pa nisam mogao ni procijentit, moguće interesantne prizore. A nekako mi je bilo i neugodno smješkati se obliven znojem.

No da, govorili su mi: za ženama i tramvajima se ne trči. Ali ja sam jednostavno neposlušna bitanga, tako da se uzdam u onu: Imaš dva uha...

Dalje baciš kunu, onim koji odmah izjutra idu na radno mjesto, zarađujući svakojakim: Bog ti pomogao, mudrim izrekama; odjevenim u svakojake odreske od odjeće. Vjerojatno pronađenim, svakodnevnim kopanjem po kontejnerima. Prekrasna košulja dizajna tapete, jednostavno je zahtjevala koju lipu više.

Odmah sam se posvađao s tetom u kantini, jer mi je umjesto ishlapljele Jamnice mogla barem dati slamčicu da si sam napravim mjehuriće.

Ma dobro, proći će i ta južina, pa će se i raspoloženje popraviti.

Još se samo pitam: Koja je životinja sada na redu ?

Imali smo kravu, ptice, svinje.

Možda je sad na redu "Riblje sljepilo".


Post je objavljen 06.05.2009. u 10:30 sati.