Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Lady Gaga oduševljena plesom Madonnine kćerke Lole

Madonna je nedavno prisustvovala koncertu mlade pjevačice Lady Gage u New Yorku. Lady Gaga je u razgovoru s MTV izjavila kako je oduševljena što je kraljica popa posjetila njezin koncert. "Jako sam počašćena što je Madonna posjetila moj koncert. Tog tjedna sam slušala priče o njenom dolasku, ali nisam pričala o tome jer sam mislila da se to uopće neće desiti" - priznala je Gaga.

Lady Gagu je više iznenadilo to što je mislila kako Madonna nije čula za nju unatoč velikom hitu 'Just Dance' i interesantnim nastupima. Bilo joj je drago što je Madonna na njezin koncert povela svoju obitelj i prijatelje. "Bila sam jako uzbuđena što sam vidjela Madonninu kćerku te sam sretna zbog toga. Tijekom koncerta sam primjetila djevojčicu koja je svojim plesom širila pozitivnu energiju. Tada nisam znala da je to Madonnina kćerka, ali joj nisam prestajala mahati." Nakon što je koncert završen, njezin tim joj je rekao da je to bila Lourdes, Madonnina kćerka. "Iznenadila sam se kada sam čula da je ta djevojčica zapravo Lourdes. Mislim da je Madonna jako dobra majka."

Također joj je bilo drago kad je čula da je Madonna neopaženo došla i otišla s koncerta. "Nadala sam se da će tako i proći jer da su je fanovi spazili, ne znam kako bi se izvukla iz kaosa."


Post je objavljen 06.05.2009. u 00:58 sati.