Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Modna pista - u bolnici..

Bolnica je mjesto gdje se susreću ljudi različitih svjetonazora, platežnog staleža i obrazovanja.

U Lijepoj našoj, još uvijek, osim onih par ordinacija ginekologije, dermatologije, estetske kirurgije i porodništva još uvijek i oni bogati i oni siromašni prije ili kasnije završe u nekom od hodnika naših starih, ofucanih i onih malo novijih bolnica.

I tu ispadne dosta zgodna modna pista ako ste voljni gledati i zamjećivati te klasne i regionalne razlike. naughty

Tako je prošli tjedan, dok sam čekala onu dolje spomenutu operaciju s nama u čekaonici bila i Gospođa sa curom od cca 14 - 17 godina (znate već kako te cure izgledaju - potpuno isto kao i većiha teenagera u ovom dijelu Europe i šire, uključujući moju Malu od nepunih 13) - s time da je cura, osim crnog autfita (uske hlače, majica i crni moderni kratki kožnjak ili lažnjak, whatever) imala na nogama jaako rezane i totalno mekane balerinke - kao da je bosa na tom hladnom podu bolnice u Dubravi. (mislim da je to neka marka - jel' kome poznato o čemu pričam??).

Da se vratimo na Gospođu. Ne mogu reći da plisirana svilena suknja i neki fini sako, uz salonke i torbicu (ono Furlino ili čije već čudo "za na plac" - skupa kožna imitacija papirnate male vrećice) nije lijepo izgledalo. No, da li je to baš izgled u kojem čovjek tj. Žena izlazi u bolnicu na kontrolu s djetetom?

Ne bih rekla da je ta obleka (bila je malo previše "večernja") nešto što si poslovna žena mojih godina (moguće da je Gospođa bila i malkice mlađa jer je bila izrazito vitka lijepo oblikovanih nogu) obuče ako ide na posao, pa uz put obavi i nešto sa vlastitim djetetom u bolnici. nut

O seoskim "skaj" jaknicama, niskorezanim trapericama i viškom struka preko prekratkih majica - neću. To je jedna seoska furka koja u krajnjoj liniji i nije loša. Dokazuje da se cure na selu ne boje onih par kilograma viška i ne streme bulimiji i/ili anoreksiji. smijeh

I da, sutra idem vaditi konce što mi vire iz zubiju. Već mi idu na živce.

I nije me stra'. zubo

Post je objavljen 05.05.2009. u 18:40 sati.