Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribac

Marketing

Welcome to Mars

Ili barem na Veronicu Mars, skupa sa novom/starom zaljubljenosti u Kristen Bell. Nova zvjezdana fiksacija s moje strane.

Veronica


Pa, do sada ste ju mogli upoznati ako pratite moj blog, jer je u posljednje dvije godine je završila na mojoj listi najteta i to oba puta u top 10, što je za relativnu nepoznanicu na našim terenima poprilično dobro. No, nije baš tako nepoznata, ipak je i Forgetting Sarah Marshall kod nas bio oooogroman hit kako kod ženskog tako i kod muškog dijela publike, a Kristen Bell ne samo lijepi ukras.

Elle Bishop iz Heroes-a je pokojna i tu joj izgleda nema povratka, što je možda i dobro jer svi kritičari seriju sada svrstavaju u kategoriju "u što sam se pretvorio", iako fanovi većim djelom i dalje dobro grizu na priče koje imaju sve više rupa.

No moje ponovno zaljubljivanje u lik i djelo ove vegetarijanke od metar i ćevap (155 cm da budemo precizniji) je napokon dočepavanje do serije Veronica Mars. Pravo malo blago kojem ću kratiti postoperativne dane koji mi dolaze. Imam samo prvu sezonu, no 22 epizode po 40-ak minuta daje dosta materijala za gledanje. Priznajem, više volim epizode od 20-ak minuta, no kada imam ovu mješavinu najboljih dana OTH-a, Poirota i Buffy atmosfere (hej, i Joss Whedon je fan VM), 20 minuta bi bilo premalo za zbrzano riješavanje misterija.

Iako ne znam kako je serija prošla sa gledanošću u rodnoj domaji, nakon samo tri sezone je otkazana. Ok, shvaćam da je doašo Chris Lowell ali pobogu. Kmek. Serija ima dramu, romansu, misterij i humor koji je neodoljivo skombiniran. Zaljepi vas uz ekran, a najveće mi je iznenađenje bilo što se i meni svidjela nakon velikih očekivanja. A vjerujte mi, kada ja imam očekivanja 99% je da mi se to nešto neće svidjeti. Kristen je jednostavno bombončić koji je zaljepio pozornost svih geekova i nerdova diljem svijeta i čini se da joj je ta publika omilila srcu. Ah. Negdje sam još na jednoznamenkastoj epizodi prve sezone, no imate moje tople preporuke ako niste već pogledali ovu seriju da odvojite vrijeme.

Zapravo ovaj post i nema neku svrhu osim mog divljena Kristen Bell, preciznije njenom liku Veronice Mars. Ah, kako bi bilo ljepo... no postoji kino za neke druge likove, ne?

Pozdravno, Ribac

Post je objavljen 05.05.2009. u 19:00 sati.