Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tides

Marketing

Dan ispunjen ljepotom, srećom i ljubavlju!

Još dok sam u to rano i još hladno jutro ležala u krevetu, pogled mi odluta na svjetlost koja je virila kroz prozor...
Bio je to dan koji sam čekala cijelu godinu i kojem sam se veselila. Bila sam smirena i nisam imala tremu.
Kad smo stigli pred crkvu postajala sam nervozna iako sam znala da će sve proći lijepo i savršeno.
Kad su zasvirale orgulje i oni divni glasovi zapjevali..naježila sam se..oči su mi se napunile suzama..ne mogu opisati toliku sreću povezanu s tugom i emocijama. Pitate se zašto tugom..ne znam ni sama..Možda jednostavno zbog tog što sam shvatila baš onaj tren da više nisam mala djevojčica.. Sve se tako brzo promjenilo i vrijeme je došlo da postanem odrasla..!
Dok sam se približavala tenutku kad ću dobiti krizmu osjećala sam veliku uzbuđenost. Srce mi je počelo brzo kucati i počela sam drhtati..Ali, kada sam stala pred biskupa i pogledala u njegove smeđe oči koje su isijavale ljubav i dobrotu..strah je nestao i srce je opet normalno kucalo. Okrenuvši se..osvanuo mi je smješak na licu i iz mene je prštalo veliko zadovoljstvo. Postala sam svjesna da sam nakon tolikih dana i toliko vremena čekajući napokon primila krizmu..i to u nekoliko sekundi. Toliko čekanja i straha, a tako brzo se sve to završi i tako brzo sve prolazi da se jednostavno uplašim.
Oko mene bilo je mnogo ljudi i svi su mi dijelili čestitke..a ja sam bila presretna. cerek
I danas dok gledam slike lijepo se prisjećam tog predivnog i nezaboravnog trenutka koji će mi ostati u mislima zauvijek.
Pogled u te smeđe oči i izgovarane riječi pune dobrote, ljubavi i radosti zauvijek će mi odzvanjati mislima..baš kao zvona na crkvenom tornju!

nas dvije..Tina i Ja! sretan

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 04.05.2009. u 21:55 sati.