Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Novosti

U nedjelju je završen i turnir za 98. godište u Španskom. Pobjednik turnira je ekipa Dinama I, pojačana s nekoliko pojedinaca iz drugih klubova i gradova. Naša ekipa, nepobijeđena i bez primljenog gola (8:0) u 6 utakmica nije ušla u samu završnicu turnira, već je to uspjelo Zagrebu zbog bolje gol razlike (15:1) i neodlučenog međusobnog dvoboja (0:0). O pobjedniku turnira odlučivalo je finale između Zagreba i Dinama, a titula je na kraju otišla u Maksimir.
Niti ovu priliku nisu propustili uglednici Dinamove škole da, usprkos službenom negativnom očitovanju našeg kluba, inzistiraju kod roditelja na posudbi prvog topnika Dubrave za neki svoj idući turnir. No ne treba biti osobiti nogometni znalac i/ili psiholog da se uvidi krajnji cilj ovakvih nastojanja, već je dovoljno pogledati poredak na tablici 98. godišta. Iako se ovakvi potezi ne bi trebali moći realizirati, buba u uhu igračima je dovoljna da se u svlačionicu unese nemir, nestabilnosti i dekoncentrira ekipa. Taj scenarij smo mi u Dubravi vidjeli i 2007. u ulaznom godištu (mlađih zagića) kada se usprkos svemu na kraju ipak Dubrava okitila titulom prvaka, a tome se nadamo i ove godine.
Sigurno ste već načuli šuškanja o gostovanju 99. godišta na turniru u Italiji koji je prošle godine osvojila ekipa 98. godišta. Službenu potvrdu još nemamo, ali za svaki slučaj provjerite valjanost putovnica svojih potomaka.

Post je objavljen 04.05.2009. u 20:30 sati.