Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

KOMENTARI KOMENTIRANOG

Prema onome što su nam poručili treneri - za one koji nisu gledali komentare - utakmica sa ZET-om odgođena je za srijedu 13.5. Naši zagići igraju u 18 sati, mlađi limači u 19. Za ostale još ne znamo. Neka javi tko zna.
Isto tako, od klupskih struktura - čuj, kako ovo dobro zvuči, struktura - doznali smo i sve vezano za Sloveniju. Putovnice su naše, ostalo je na klubu ili da parafraziramo - ideje naše, benzin vaš!
Trening sutra u 16.45. Vremena za ZET imamo, da ne ispadne kao na njihovom terenu kad smo primili gol iz kornera. Ti nas prekidi ubijaju i na ostalim utakmicama gdje prelako dobivamo golove iz prekida. Onaj 'zagrebaš' nam je tri li četiri puta pucao neblokiran iz iste pozicije. Tema za razmišljanje?
Danas se držimo komentiranja komentara: Miletić će stvarno okačiti kopačke o klin i baciti se na mlađe zagiće. Tvrdi da mu je dosta, iako ima niti 30 godina. Hajde kapetane, tek si zinuo na svijet. Možeš ti to. Bit će vremena i za klince.
Osim toga, pojavila se i informacija da za trenera u HAŠK (koje generacije i je li to istina, pitanje za tatu HAŠK-a) dolazi Joško Jeličić, najpoznatiji Hajdukovac u Dinamu. Jeličić bi u trenere. Navodno će tamo i njegov sin koji igra u zagićima Dinama.
I ne samo to. Stipe Tokić, otac i majka mladih u Španskom, izgleda da napušta taj klub i odlazi u NK Prečko. To bi mogao biti veliki gubitak za klub, ako djeca krenu za njim, iako valjda nema kvarta u Zagrebu u kojem ima više klinaca nakon što je napravljen POS i zgrada Profectusa. Lako će se snaći. I Tokić i Špansko, ako je odluka o raskidu konačna.
Sutra igraju ZET-Dubrava u našoj konkurenciji jer je protekli vikend bio turnir Concordije u našem godištu.
Prema onome što se moglo čuti (ovo je opet nepotvrđeno) u finalu su se sastali Dinamo i Špansko. Bilo je 5-0 za ove prve, a u utakmici za treće mjesto igrali su Udarnik i Zagorec. Kažu da je isti rezultat. Opet za ove prve. Šteta što nismo bili tamo!
HIMALAJA TRESKAVICA!

Post je objavljen 04.05.2009. u 19:21 sati.