Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vicx

Marketing

PROMOCIJA ROMANA René: SEDMI PEČATKnjigu za sada možete kupiti u Knjižari Ljevak na Trgu Bana Jelačića, zatim u Superknjižari, Rooseveltov trg 4 (ovdje ju je moguće naručiti i putem interneta) u Novoj Arci, Tkalčićeva 44, u Knjižari Veble, Vlaška 7, i u knjižari Planetopija, Ilica 72, a od sljedećeg tjedna i u knjižarama «Mozaik knjiga» (Zagreb, Split, Osijek, Makarska, Bjelovar...). Broj knjižara u kojima se knjiga prodaje svakoga dana je sve veći, jer su pregovori još u toku. Cijena je 60 kn. Inače ako knjigu naručite izravno od autora (na e-mail adresu: diabolica@mail.inet.hr cijena joj 50 kn + poštarina (oko 70 kn, plaćanje pouzećem).

Dragi prijatelji s bloga.hr

Na žalost sam malo zapustio ovaj blog, uzrok čemu je svakako dosta posla oko objavljivanja knjige "Sedmi pečat". Od izlaska iz tiska do same promocije nisam jednostavno stao, tako da se nisam stigao ovdje ni javiti.

Promocija je odražana 24.4.2009. u prostorijama Hrvatskog književnog kluba, Ul.Baruna Trenka 8, Zagreb.

Više o pojedinostima vezano uz promociju KLIKNI OVDJE

Ujedno zahvaljujem na podršci ovdje svima koji su imali priliku po prvi puta pratiti priču koja je na ovom blogu objavljena tijekom studenoga i prosinca prošle godine.

Pozdrav ;)


update 28.5.2009. u 17:20

Post je objavljen 03.05.2009. u 21:17 sati.