Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ultimativni

Marketing

Bibione - Saturday report

5. utakmica FDKZ - winona raiders 11:10

zadnja utakmica prve faze. trebala nam je pobjeda 2 razlike i vise da bismo zavrsili 3. u grupi i tako smo se postavili od pocetka sto se odrazilo na rezultatu. vodili smo 8:4. no onda smo jednostavno stali, napravili nekoliko gresaka koje su oni znali iskoristiti i na kraju smo uspjeli iscupati pobjedu, ali i zavrsiti 5ti u grupi.



6, utakmica FDKZ - Furia Romagnoli 13:1

pocetnicka momcad, no od pocetka smo se postavili ozbiljno sto se na kraju odrazilo na rezultat. Linda, Bruno i Jan su odigrali dobro, no isto tako cijela momcad je odigrala od pocetka do kraja na visokom nivou i ni u jednom trenutku pobjeda nije dolazila u pitanje! cure su bile super - chie cutting deep, linda asistencija marini za gol, bruno zabio svoja prva 2 gola na turniru..



7. utakmica FDKZ - Pirates 11:7

jos jedan mlad tim, no ipak sa malo vise iskustva nego prijasnji( sto se i vidi po rezultatu). odmah od pocetka smo igrali sa snaznom postavom, odvojili se na 4:1 tako da smo kasnije mogli kombinirati postavu sa igracima koji do tada nisu igrali puno. jan je imao dobru utakmicu sa 2 gola, bruno 1, sticky 1, vid 3, chie1, aswee 2 asistencije...uglavnom imali smo dugacku klupu i svi su dobili priliku sudjelovati u napadu i zabiti gol.
ova pobjeda nas je odvela u borbu za 25. mjesto, sto ipak prije pocetka turnira nismo ocekivali. no sutra je novi dan i idemo po nove pobjede.

Dario







Post je objavljen 02.05.2009. u 22:14 sati.