Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

17. kolo - ZET-Dubrava

Danas smo na Savici gledali tri dobre i efikasne partije Dubravaša.
Naša najbolja ekipa, limači 98, lako je svladala protivničku ekipu rezultatom 0:5. U strijelce su se upisali Malkoč (3×) i Babić (2×) a bilo je tu prostora i za još poneki zgoditak. Kako smo i najavili, ova ekipa nastupa i na memorijalnom turniru u Španskom, gdje su u petak dobili priliku i igrači koji inače manje igraju u prvenstvenim utakmicama i upisali sve tri pobjede. Nastavak turnira je na rasporedu u nedjelju.
Nakon nekoliko loših partija, danas nas je konačno razveselila i momčad 99. godišta. Iako su za protivnika imali posljednju momčad lige, psihološki moment ove utakmice je itekako važan obzirom da je atmosfera u svlačionici bivala sve napetija. Za rezultat 0:5 pobrinuli su se: Cerić, Čibarić, Lebinac, Galić i Vidović.
Utakmica starijih zagića odgođena je za utorak 5.5. u 18,45 radi njihovog jučerašnjeg cjelodnevnog boravka na turniru NK Concordie. U Gradu mladih nastupale su dvije momčadi Dubrave, 00. godište i mješana ekipa 00. i 01. obje pod vodstvom trenera Biondića. Prva momčad pobijedila je ekipu Piksi iz BIH (2:0), ekipu Čulinca (3:0) i domaćine (1:0), a druga ekipu Sesvetskog Kraljevca (1:0). To međutim nije bilo dovoljno za prolazak u razigravanje turnira, ali je bio dobar trening prije posljednjeg dijela prvenstva.
Naše najmlađe nade danas su imale svoj dan i golijadom počastili svoje navijače. Čak 13 golova u mreži domaćina govori o velikoj nadmoći Dubravaša na terenu gdje se čak šest nogometaša upisalo u listu strijelaca. Kapetan Lopar postigao je 4 zgoditka, Raužan 3, Šaronja i Dauti po 2 te Talan i Poštolka po 1. I više nego dovoljno za veselje naših mališana i zadovoljstvo trenera Uzelca.

Post je objavljen 02.05.2009. u 21:05 sati.