Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

'ZETOVCIMA NI ZA POKAZ'

Naši seniori ostvarili su još jednu, gotovo rutinsku, pobjedu. Nakon prvog poluvremena u kojem je ZET bio opasnija ekipa, naši su se pribrali. Gol je zabio Buta - ako se ne varam - negdje oko 75. minute, ali je prilika bilo koliko hoćete. Ponekad, na žalost i sebičnosti ili možda bolje reći, neiskustva među našima. Unatoč tome, dečkima kapa dolje.
Nisu pasivni bili ni pripadnici radikalne frakcije navijača NK Trešnjevka s kojima su seniori nakon završetka utakmice podijelili radost. Ovaj put je nastradao "tek" jedan protupožarni aparat. Očito je da ih je po okolnim zgradama sve manje. Recesija na sve strane!
Kako je ZET peti na tablici 4. lige, pobjeda dodatno dobiva na važnosti. Jedan od gledatelja komentirao je ovako: 'ZET-ovcim nije ostalo ni za pokaz'.
Puno sreće sutra pionirima protiv Španskog. Još se sjećamo velike podrške koju su mlađi pioniri dali zagićima u Medulinu koju su im naši klinci vratili, ali o tome više drugi put. Imamo i fotografije!
U nedjelju (?) naše najmlađe kategorije igraju protiv ZET-a. Očekujemo da ponove uspjeh seniora.
Inače, čuli smo da je u starijim zagićima Dragovoljac dobio Ponikve 2-0, pa ćemo to uvrstiti u tablicu koja, i sami vidite, nije baš posebna. Ako netko zna kako to napraviti da bude bolje na ovom blogu, neka se javi na goran_borkovic@yahoo.com

Post je objavljen 02.05.2009. u 19:50 sati.