Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

1. MAJA, DAN RADNICKE KLASE
Rodjendan Milana Kangrge, koji mi je jednom nesto spocitavao rijecima:
„Nadji mi danas jednog jedinog radnika u ovoj zemlji koji stoji na braniku Socijalizma.
Dok je predsjednik SRP Hr.Spipe Suvar znao da zapita sam sebe: „ Kako objasniti da je pocetkom devedesetih, takoreci preko noci, preslo nekih osamdeset tisuca clanova SKHr u HDZ?
Tako dakle! To sakupljaliste Socijalizma, na Balkanu, i drugdje uopce, bio je tek „ Golub iz sesira“. Jedna od najvelicanstvenih obmana covjecanstva poslije Krscanstva.
Veliki Sljapnikov, bacen na smetiste dvadesetostoljetne drustvene farse, prvi ju je prozreo vec na desetom kongresu KPbSSSR, uzvikujuci Lenjinu: U svojih dvadeset godina partijskog sraza jos nisam cuo podlije i demagoskije rijeci kojima se Oktobarska revolucija predaje u ruke svom najvecem historijskom krvniku covjecanstva , novoj birokratskoj kasti Staljinizma Od tada su harali Marsali i Generalisimusi. Na utakmici sa nacizmiom smakli su nekih sto milijuna svojih zrtava, sve iz redova Radnicke Klase.
Ne samo da nije mogao pojmiti tu gorku cinjenicu nas dragi Milan Kangrga i Stipe Suvar, da se medju radnistvom vise ne moze naci pristasa Socijalizma, vec su odlucno nastavili da vec uhodanim burzujskim reformatorstvom nastave tamo gdje su Nitkovi 20. stoljeca stali, udruzeni na zajednickim trkama za vlascu sa HDZom , veleposjednickim katolickim klerom i sa onim sto je jos simbolicki od toga ostalo u obliku kristaliziranog drustvenog debiliteta sakupljenog u SDP-u
Drugovi gospodo! U ropotarnicu povijesti svrstali ste VI sami sebe!
Radnicka klasa nije bila nikad kocnica Socijalizma.
To ste bili vi sa svim svojim nedjelima i nakaznim teorijama o vasem socijalistickom raju na zemlji, i paklu za radnicku klasu.



Post je objavljen 01.05.2009. u 20:15 sati.