Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken-little-star

Marketing

...tebe je lako voljeti kao disati zrak..svaki tren sa tobom je nebeski dar...tebi je lako pjevati pogađati sne...nikom na svjetu nije bilo lakse reci volim teee....

idemo pisati posta.hahaha.nee???.XD.rora i ja smo dugo zmisljale ovaj jebeni naslov.hahahah.jeje.inace Tamara Tena Lucija Rorač i ja smo kod Tene.,upravo Tena pita...cure kak da se nasmikam??a mi velimo neznamo...i ond apita ona onak plavo.jeje.ajda dosta sranja.hahahaha,jaooo.praznici.
o da moram enkaj o njima pricat.bili su predobriiii.oooo daaaaa.nisu poceli bas dobro.ali durgi dan bil je odma prejeben.velki tjedaaan.ohh.
nasa sv.Jelenaaa.daadada.kaj bi me bez nje..hahaha.svakaj se u njoj dogadalo.svaki dan smo bili tam...pili smo pusili..hahahha.jeli...ooo daaa.palačinke kod zlatana.mmm.mmm.hahaha.daljeee.hmmm.ma nemam reci predobro.i onda dok smo bili istjerani od tam.isli so u vrtic.uuuu.nemaaa kaj.BUUUUM.14 15 16 17 BUUM.jeel???hahahaha.
ma nema kaj predobro.hahaha.
i pravo sad Rora veli da moram napiusat da se je ona sto osam put presvlekla.prvo je bilo najlepse.al je njoj bilo preklasicno.
oooo.daaaaa.sad sam se setilaaaaa prosle godine prvog majaa.aaaaaaaaaaaa:(:( uspomene.kap po kap kisa sprema se.aaaaaaaaaaaa.
nista idem.sad idemo v grad.idemooo idemooo.
ajda pozdravi.

mojim kokama.,jeel.tu ove tu.hahaha.
tena tamara lucija rora ozana matea laraaa.
ondaaa viktorijaaa.
daljee.
habek.
jakocpin.
jakovic.
pakoooo.,
šteeefffff.
nooo ajdee jos jedamput pozdravljam ROOORUUUUUhahahha.nooo evooo i Tamaruuu..nooo evo Lucijaa i tebee.hahah.dajj mrsss nooo,doooost.hahahaha.



pusaaaaa.
volim...jakoooo.volimmm.oooohhh.daaaa.<3<3<3<3<3<3

Post je objavljen 01.05.2009. u 18:36 sati.