Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Zagrebačka kros liga 2009. - 11. kolo

Priča s atmosferskim prilikama je ista kao i jučer. Ligu sam otrčao između kiše na dolasku i pljuska na odlasku.
Na startu sam sreo "bivšeg" od male, pa smo malo popričali kako me služi. O maloj sve najbolje. Naše vrijeme tek dolazi. Investiram puno u našu vezu. Kupio sam novi sic s gelom, pa sada moje međunožje ne bridi danima. Kupio sam i nove rezervne pedale, koje još nisam montirao. Sadašnje pedale su profi, ali gubim vrijeme na tranziciji, pa sam za buduće kratke trke pripremio obične pedale, tako da ne moram preskidati tenisice. A sada dosta o maloj.

Ugodnih 13°C, blatnjava staza, ali ništa što bi značajno utjecalo na brzinu. Od samog starta sam krenuo brzo i bilo mi je jasno da ću teško održati taj ritam cijelu trku. S druge strane, radi se o samo 4,3 km. Dio trke sam proveo u časkanju s Hutijem, pa sam ga na jednoj nizbrdici ostavio, a kasnije me je pretekao. Drugi krug sam pretrčao 30 sekundi sporije, a razlika bi bila i veća da nisam povukao zadnjih par stotina metara. Osim što moram naučiti procijeniti tempo, moram naučiti održavati tempo, a sada sam svjestan da bih trebao biti brži na kratkim stazama (pri tome mislim do 10 km).
Ovaj puta nisam promašio ciljnu liniju.
U ovoj trci sam dosegnuo svoj Max HR od 186 otkucaja u minuti. Prosječni puls mi je bio 172 otkucaja, što je zapravo 92,5% od Max HR. Da, bilo je naporno. sretan

Time: 18:58
Avg HR: 172
Max HR: 186
Avg speed: 04:24 min/km

Lap 1: 09:14 min
Lap 2: 09:43 min

Link na rezultat.


Post je objavljen 30.04.2009. u 21:15 sati.