Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Produljeni vikend - odlazak na trodnevni humanitarni izlet u Pulu


Stigao nam je produženi vikend a to je prilika da ekipa male Anje ode na trodnevni humanitarni izlet u Pulu kojeg organizira naš bloger i čovjek velikog i humanog srca gospodin Herman Marijo poznatiji kao humani niskozemac i Humanitarna udruga „Pomoć i ljubav“ iz Pule. Osim nas i ostalih članova HU „Mala Anja“ izletu će se priključiti i blogeri enika, mala crna knjižica, đus i deser rosse pa će to ujedno biti i jedno malo blogersko druženje.
U sklopu trodnevnog humanitarnog izleta pod nazivom „Udruga pomaže udruzi“ završit će i humanitarna akcija „Neka svaki novi dan Antonu bude radostan“ koju je pokrenuo gospodin Herman Marijo 16 ožujka za pomoć Antonu Živkoviću stopostotnom invalidu i njegovoj obitelji koji su slabog financijskog stanja te žive u vlažnom i bez prozora podrumskom stanu veličine 30 kvadrata.
Kao što i sam gospodin Herman kaže, nadamo se da smo tim malim činom solidarnosti pokrenuli lavinu pomoći za Antona i njegovu obitelj.

Nadamo se da će nas na humanitarnom izletu poslužiti zdravlje a posebice i vrijeme kako bi stvarno ta tri dana uživali sa nama dragim ljudima.
Svima Vama koji odlazite za ovaj produženi vikend kao i onima koji će ostati u toplini svojeg doma, želimo da se lijepo provedete, odmorite i napunite baterije za novi radni tjedan.

Čim se vratimo zatrpati smijeh ćemo Vas sa fotkama ovog našeg malog trodnevnog humanitarnog izleta a do tada sve Vas pozdravlja wave ekipa male Anje koja Vam svima čestita 1 SVIBANJ PRAZNIK RADA !



Post je objavljen 30.04.2009. u 08:00 sati.