Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

IDEMO DALJE

Dakle,
Najprije iskrene čestitke majstorima NK Trešnjevke iz 1999. na pobjedi 3-1. E sada je drugo mjesto u džepu! Svaka čast. Na žalost, zbog posla sam došao tek pred kraj tekme, pa sam uživao tek u zadnjih nekoliko minuta. Velika pobjeda!
Možda je još veća ona mlađih zagića od 1-0. Pokazalo se da rad s djecom ima smisla. Čestitke i Periću i Miletiću, našim seniorskim i trenerskim uzdanicama.
Stariji limači su izgubili od Zagreba, ali kako sam čuo više različitih rezultata, neću upisati rezultat.
Stariji zagići nisu uspjeli doći do povoljnog rezultata. Izgubili smo 3-1, ali uz dobru igru, posebno drugi dio prvog i cijelo drugo poluvrijeme. Bilo je stativa i prečki, bio je i penal. Nije ulazilo. Ali će zato ući idući put, pa nema razloga za brigu. Posebno kada naučimo ući čvršće u igru pa da nam ne treba pola poluvremena da krenemo. "Nezgodni" su se još jednom iskazali!
Na kraju, razmišljao sam treba li pojavama poput Drogbe odgovarati ili ne. Odlučio sam da ne treba i to prije svega zbog toga jer čovjek koji nema hrabrost imenom i prezimenom stati iza onoga što je napisao ne može nigdje, e pa bogme neće ni ovdje, biti relevantna pojava. Tek bezimeni komarac koji ubode pa te svrbi nekoliko sati i onda prođe. A ako odoliš toj gadnoj potrebi pa se ipak počešeš, svrbež će trajat puno duže. Osim toga, postoji opasnost i da prignječiš tog simpatičnog kukca, a to nikako bismo htjeli.
Zato Drogba, samo udri iz busije! U sjeni je, kao i u masi, uvijek bolje! Doduše, više smrdi, ali je barem toplo.
Zato još jedan poziv svima dobronamjernima da se jave, da pišu, komentiraju, što već žele. Ali, uz onaj već poznati uvjet - da ne vrijeđaju! I savjet da se onakvi ignoriraju da nam se blog ne pretvori u nešto što nee želimo.
Još jednom, moj mail je goran_borkovic@yahoo.com
HIMALAJA SE I DALJE TRESE


Post je objavljen 29.04.2009. u 21:46 sati.