Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nimfica0

Marketing

Never allow someone to be your priority while you're just their option

POZDRAV!!!!!!

Eto, gledam ja nešto bzv. po netu, i završila na forum.hr-u. Prolazeći kroz te razne podforume od "usamljenih srca" do "ženskog kutka", i eto nešto me navelo na muški kutak. I nabasala sam na temu Sise vs celulit. Uglavnom, anketa se vrti zapravo oko toga što je bolje, cure s sisama i celulitom ili ravne ko daske bez celulita. Kao 1., nervira me činjenica što frajeri vjeruju svim tim debilnim reklamama za kreme koje navodno ćine čuda. Kao 2., uznemirila me činjenica što je trećini po anketi i više od polovice koji su komentirali temu glasali za manje sise i manje celulita. Mislim onako, na što se danas svijet svodi? I mršave i "ugodno popunjene" imaju celulit, s tim da to nema veze s kilažom, nego o kolićini slane hrane, (ne)kretanju, naćin disanja i višak vode u tjelu. (tj. celulit je podkožna upala tkiva). E, pa danas će te rijetko nać ženu bez toga i to je sasvim normalna pojava i uvjek su ga imale i to se neće tako brzo promjenit.
love pictures Pictures, Images and Photos
Danas kao da se sve svodi na one ženske iz reklama, playboya, i ženama iz modnih časopisa. S tim da te fotografije nemoju veze s stvarnošću. Kaj je najbolje "lićnosti" tipa Simona Gotovac, Nives Celzijus i same priznaju da imaju celulit. Doduše Britney Sparse ga ne također ne skriva. I cure imaju sve više kompleksa (al teško da će te nać neku koja ima više od mene). Kamo današni svijet ide, strašno......
I što se tiće te teme na Forumu, porućujem onim koji su za male sise i bez celulita, da si nađu rađe dečka. Ravni ko daske i nemogu dobit celulit, na isto im dođe.
Dark3 Pictures, Images and Photos
Kad sam već kod toga, što me posebno nervira to je muška površnost. Ako se mi cure ne depiliramo, našminkamo i ne zbegecamo kako spada to je gorje nego da si glupa ko stoka i bahata gadura zajedno. Cijeli život trošim na to da se izgradim kao osobu, da budem svijesna što se oko mene događa, da se obrazujem, da budem fina prema ljudima(ok, to mi baš i neuspjeva, al trudim se!). Da koliko-toliko radim na vokabularu i općoj kulturi, i da mi sve to zajedno apsolutno ništa ne znaći kad nisam lijepa. Ajde da se ne perem i neobraćam pažnju na higijenu, ne, mogu ja bit ćista ko suza al ako ne nosim dekoltirano i kratko, to mi apsolutno ništa ne znaći. I što nam to porućuje?

CURE BUDITE LIJEPE, NOSITE KRATKO I KRAĆE, DEKOLTIRANO I BUDITE NAJMANJE 2 h DNEVNO U KUPAONI. OSTATAK, NIJE VAŽAN!!!!!!!

I onda da nebudem iskompleksirana, ccc
A muški pak svijet je toliko lijen da im se neda obrijat ujutro (to je ipak higijenska navika, mislim to ti dođe kao da se ne tušira ujutro), a kamoli da bi si napravili neki pošten friz.
Neću dalje komentirat da mi neki muški ne hakira blog i proglasi iskompleksiranom feministicom.

Aj pozdravljam vas, pusa bok;-)

Depressed Girl Pictures, Images and Photos








Post je objavljen 29.04.2009. u 21:11 sati.