Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvddonjavelika

Marketing

ZAPOČELE PRIPEME NATJECATELJSKIH EKIPA DVD-a DONJA VELIKA



MARLJIVI MALIŠANI



Proljetni topli dani bili su i više nego izvrsni da DVD Donja Velika započne sa pripremama natjecateljskih ekipa. Tako su se 16. travnja započele ovogodišnje pripreme natjecateljske ekipe DJECA 6 – 12 GODINA.

Ovu natjecateljsku ekipu čine:
JULIJANA BANFIĆ, MARINELA DRVENI, NIKOLINA PIVIDORI, BOŽICA BANFIĆ, ANTONIJA LIBER, DOMAGOJ RUPE, EMANUEL JAKRLIN, HRVOJE MILČIĆ, KARLO LIBER, SAMUEL PAVEŠIĆ, DANIJEL PAVEŠIĆ, ĐURO MILČIĆ i trener SANELA DRVENI.

Budući da je zima bila duga i pomalo dosadna, mališani su nestrpljivo dočekali početak priprema. Tako su sa veseljem uhvatili se pripremanja terena i naposljetku i samih vježbi. No najviše što ih je radovalo, bile su nove brentače koje su u prvim trenucima pažljivo promatrali. Nakon što su ih dobro promotrili uzeli su ih u svoje ruke i krenuli u zamišljeno gašenje požara. Na igralištu na kojem vježbamo, mogao se čuti samo smijeh i vrisak djece kada bih rekla da su zadovoljili očekivanja.
Kako smo naveli u prijašnjim člancima, ova ekipa prošle godine osvojila je 1. mjesto na natjecanju VZO-a Sokolovac. Ove godine u planu nam je ostvariti što bolje rezultate. A prema entuzijazmu naših mališana, nadamo se da ćemo to i uspjeti.

SLIKE SA PRIPREMA





MIRNO! Mališani prije samog početka vježbe




"...Pokažimo kako mi to radimo!"





"... Još samo da srušimo mete i vježba je gotova!"





... A nakon uspješno obavljene vježbe slijedi posprema i priprema za ponovnu vježbu!





Dok je Julijana uspješno pripremila brentaču, Marinela je pokušavala pravilno je pripremiti.





... GOTOVO! Brentače pripremljene. Još samo moramo...





... Napuniti kante vodom i vježba može početi.




«BUĐENJE» NATJECATELJSKE EKIPE « SENIORA A» DVD-a DONJA VELIKA



Nakon jednogodišnje pauze natjecateljske ekipe «SENIORA A», proljetno sunce 2009. godine konačno ih je probudilo. Tako su 26. travnja započeli sa ponovnim pripremama i vježbama za nadolazeća natjecanja.

Ovu natjecateljsku ekipu čine:
MARIO MILČIĆ, ĐURO MILČIĆ, JOSIP PUHAČ, STEVO JAKRLIN, IVAN BEGOVIĆ, MARIO PIVIDORI, DUBRAVKO PUHAČ I MLADEN IŠTVANOVIĆ.

Kako je od zadnjeg njihovog nastupa prošlo podosta vremena, bilo je i itekako potrebno podsjetiti ih na njihove položaje u vježbi. Tako su nakon kratkih dogovora krenuli sa vježbom. Kako je to bio prvi trening nakon godine dana, očekivanja nisu bila velika. Nadamo se da će ove godine uz malo dobre volje i truda njihovi rezultati biti još bolji nego prošlih godina.











Post je objavljen 29.04.2009. u 15:41 sati.