Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

Safe sex

Evo mi je Blue prigovorila da san zanemarila najvažniju temu u zadnje vrime i da san se prikoviše bacila u politiku, pa da se vratimo elementarnin pitanjima u životu.

S obziron da nan prite svakojake gripe i recesije, neko triba počet mislit o nastavku judske vrste prirodnin putem. Nema mista panici, dok ima onih stvari.

Vrime je da se muški i ženski rod izmiru, za dobrobit ciloga čovječanstva. A nema bojeg načina za usklađivanje stavova, od dobroga, sigurnoga seksa. Iako neki kažu da u današnje vrime ništa nije sigurno, pa tako ne more bit ni sigurnog seksa, ja san optimista po prirodi, a i po cilomen tilu, pa san sklona virovat da sigurni seks još uvik postoji.

Šta se tiče ovih naših muških ovdi, ako žena oće da joj seks bude siguran, onda muškome nikako ne bi smila spominjat sigurni seks. Većina njih kad in spomeneš zaštitu, zaprepasti se i šokirano te pogleda ka da si mu u najmanju ruku rekla da uzme britvu i odcvika ga.

- A?? – tupi pogled.
- Kažen, koristiš li kakvu zaštitu?
- A od koga ću se štitit bogati, vid' me ka od brda san odvaljen, ko smi na me!
- Ne, pitan te imaš li kakvu zaštitu ...za njega?
- Za njega? Misliš, misliš..aaaa, haha...- polaskano će on - pa dobro, znan da san dobar, ali sad da ću ga ić osiguravat...a šta misliš, na koliko eura bi mi ga procijenilo, a?
- Slušaj, redikulu, pitan te koristiš li kondom!!!!


E, to je oni ključni momenat, di ženi seks automatcki više i nije tako siguran. Dotični se prikrsti livon i desnon rukon i blene u tebe uvriđeno.

- Kondom? A koju će mi gospu?
- Pa..znaš, da ne bi štagod uteklo, mislin, plodni su mi dani, razumiš....?
- E blago se tebi kad su ti plodni dani a cili svit krepaje od recesije!
- Ma ne to...znaš, ovajj..ne bi tila ostat u drugon stanju...a kad već spominješ svit, znaš, na zapadu ti je to judima normalno, mislin, koristit te kondome i to..
- A bogati, kad su smotani, pa ne znaju pobić navrime, naravski da in tribaju kondomi! Daleko su oni od nas, ćerce moja! Tajming, tajming je bitan!! I još govoru da su oni napredni! Nego, oćemol' mi radit štagod il' ćemo pričat o zaostalon zapadu, a??

Nastavi li žena insistirat na kondomu, seks, koji joj je do maloprije bija takoreć siguran i zagarantiran, pritvori se u propalu stvar. Jerbo je falila u tajmingu. O sigurnon seksu, naime, sa muškima triba pričat tek poslin seksa. Ta in priča izaziva traume, a i oni su samo judi, ko more pod traumom radit dobro bilo kakvi posal?


Post je objavljen 29.04.2009. u 12:57 sati.