Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/folklorni

Marketing

Obilježavanje Dana općine Rešetari

U tijeku su pripreme za svečano obilježavanje Dana općine Rešetari. Predviđen je niz događanja koja započinju u subotu 25. travnja kada će se u zgradi poglavarstva Općine Rešetari s početkom u 18 sati održati pjesničko veče pod nazivom „Rešetarsko proljeće”. Sveta misa povodom Dana općine Rešetari održati će se u utorak, 28. travnja u župnoj crkvi Krista Kralja s početkom u 18 sati.

Svečana sjednica Općinskog vijeća i Općinskog poglavarstva biti će upriličena u srijedu, 29. travnja s početkom u 14 sati. Na sjednici će načelnik Općine Rešetari, g. Zlatko Aga održati prigodni govor, a zaslužnima će biti dodijeljena i javna priznanja. Prije svečane sjednice obaviti će se polaganje vijenaca ispred spomen obilježja hrvatskim braniteljima.

Bogat kulturno – umjetnički program povodom Dana općine biti će održan u četvrtak 30. travnja, gdje će pod šatorom koji će za ovu priliku biti postavljen na nogometno igralište, nastupiti KUD „Rešetari“, KUD „Drežnik“, Izvorna pjevačka skupina Drežnik, tamburaški sastavi Tremoj, Sjenke, 8. Regimenta, Satir, Fijaker, Stari Bećari, te Berny.

općina Rešetari

Post je objavljen 22.04.2009. u 12:24 sati.