Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Žohar u krdu pastuha

Žohar na Bečkom maratonu

Napokon je došao i taj dan (kišovit, ali dobar za trčanje) kad sam trčao u krdu. Okupilo se 14 (tako sam nabrojao u jednom trenutku) rasnih i snažnih pastuha, Sljemenska kraljica (aka Veca) te Goga i Žana koje su u tom izobilju divnih i dlakavih (s izuzetkom Vecinih) nogu ipak same trčale šumom u potrazi za nečim samo njima poznatim. Koristim ovu priliku da ih podsjetim na staru reklamu MI* Sljeme: "Domaće je domaće, Sljeme kao domaće!"

Prijašnje fartleke sam propustio, no, radilo se minutu laganije, pa minutu brže.
Današnji trening je imao slijedeću strukturu:
15 minuta laganog trčanja, pa odmor s istezanjima u trajanju 8 minuta. Nakon toga počinje fartlek s jednom minutom umjerenog tempa, slijedi minuta brzog tempa te minuta laganog trčanja. Tako smo trčali 30 minuta i pretrčali cca 6.300 metara. Moram priznati da me je prilično umorilo, iako sam trčao u najsporijoj grupi. Tijekom fartleka mi je prosječni puls bio blizu 170 otkucaja u minuti. Nakon fartleka je uslijedio kraći odmor, pa opet lagano trčanje u trajanju 13 minuta.

Distance: 11.700m
Time: 01:10:15 (incl. pauses)
Avg HR: 146
Max HR: 181

Iako sam čestitao i osobno, želim i ovim putem čestitati Željku D. na odličnom vremenu (02:56:41) na maratonu u Zürichu. Odlično!

Još da napomenem da je trening odrađen u Maksimiru i da je šuma divna. Ako ne trčite, odite weekendom (a ovaj weekend be moglo biti i besplatnog graha) i šetajte.

*MI - mesna industrija

Post je objavljen 28.04.2009. u 22:18 sati.