Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berinidnevnici

Marketing

Ko da i nije...

Image and video hosting by TinyPic

Pa može se kazati da je dan krenuo prekrasno. Onako, gdje teta opijena jutrenom južinom izlijeće, na pola ceste ispred mene. Hvala bogu poslužio me ABS, da joj trokolicu ne raspucam. Onako stavši, počela je lamatat rukama, ko neka epiletpičarka u stilu - dobro je. Otvarat prozor, želeći mi nešto došapnuti, dok sam gledao da ne sjebem alu felge na rinzolu. Jedino što bi u tom adrenalinskom trenutku mogla očekivati od mene, bilo bi nepšto u stilu: Koliko si vozačku platila u bespućima Arizone ?

A nije ni ona kriva, koliko ovi što se natrče na nogostupe, tako da niti vidljivost nije baš neka. Al opet, brate mili, mogla je pokušati ne izlijetati, barem dok mi nema automobila iz suprotnog smjera. Tako da se mogu kostelizirat po cesti.

Ma dobro je sve to, poslije jutarnje kave sve prođe bolje, nakon uobičajenog jutarnjeg podjebavanja. Tu i tamo se netko zna nafuriti, pa ne želi popiti drugi dan s tobom. Da bi stvar bila zanimljivija, odmah nas je lega upozorio da bi neki mogli opet biti prepoznati i dobiti izazov rješavanja problema. Nije dugo trajalo da mi zazvoni telefon s vapajem. Jebi ga, ajd po ne znam koji puta objašnjavaj ko koga i zašto, kratko, jasno i argumentirano. Zaključak je kao i uvijek: Netko se igra gazde i glumi veličinu, dok ne treba odraditi nešto što nadilazi njegove sposobnosti i znanje. Možda namjerno, a možda je pak samo nezainteresiranost u pitanju. No to je nešto što ti je ionako posao, pa tako da to nije bitna stavka u životu. Plaću ćeš dobiti, ovako ili onako. Mrkve uvijek, batine nikad.

Posljedica je bila dogovor za izradu IDIOT predloška, u kojem ćeš samo mijenjati cijenjeni naslov. Naravno, da se u nekoliko kilobajta čistog teksta s kojom boldanom stavkom uspjelo dočarati što je dobro za nas, a što vrlo pogubno.

Jednako tako je pokazan primjer prodavanja muda pod bubrege, koje očito netko s guštom guta, uživajući u svakom zalogaju...

P.S. Najbolje se osjećam, kad nešto tražim i odmah nađem. Kao: Brandy Right here, koja mi je odzvanjala poprilično vremena, a kako se nemam vremena baviti researchom, zgodno je imati barem malo sreće.



Post je objavljen 28.04.2009. u 21:14 sati.