Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

IZBORI

Ovi izbori me uvik zbunu. Nema šanse svatit ko je pobjedija. Kad god upalin televiziju, na ekranu se kočoperi pridcidnik neke stranke, koji sritnin tonom objavi da su oni pobijedili.

Ja pomislin, nu, opet oni pobijedili, kadli 5 minuti iza toga pridcidnika stavu na ekran drugog pridcidnika, od druge stranke, koji sa skroz istin moton ka i oni prije njega, ponosno u eter izjavi da su on i njegovi pobijedili!?! Čekaj, bogamu, mislin se ja, pa ne morete svi bit pobjednici?? E, pa mogu.

Naime, naučila san s vrimenon da postoju obični pobjednici, i moralni pobjednici.Oni šta izgubu izbore su ka moralni pobjednici, a oni šta zaozbijno pobjedu su onda vajda nemoralni pobjednici.

Kako bilo da bilo, ja bi priporučila ovima šta su gubitkon izbora morali ne svojon voljon postat moralni, da se ne jutu, nego da lipo do idućih izbora istrpu i pravu se da jesu moralni, a onda imaju opet šansu pobjedit i postat nemoralni ka i svi normalni političari šta pobjedu.

A ja ću, ka i svaki put, svatit ko je pobjedija tek par miseci nakon izbora, suptilnon metodon osluškivanja voxa populi, tojest po tomen kojon stranci narod najviše puta dnevno...spominje, daprostite, mater. …




"...a ja san sad vozio brzo zbog nekog razloga koji je moj razlog...egh...ako mogu usporedit recimo sigurnije je ovo auto koje ja vozin kad iden tih 195 nega neko auto koje ide 70, tako da... egh... ja kad vozin...egh...ako san vozija to brzo...egh... i kad vozin brzo ja nevozin brzo da bi napravio i ugrozio promet..egh...jer volin vozit brzo sportski vozin znači kad...egh...vozin nit pijen nit ... jeden da mogu vozit dobro odnosno sigurno, a što se tiče vašeg pitanja to...ja kažen vozija san brzo i kriv san... ovaj ali uglavnom mene vozač vozi kad iden za zagreb, tako da ovaj ja baš i neman nekih prekršaja kao šta su oni naveli u medijima...ja vozin uvijek...toliko...he nemogu ja vozit...egh...nije to...mislin kako ću vozit ja 190 je normalna vožnja sad to... a to je ograničenje stotr...135...misin...šta sad pričat da ja vozin 130 kad nevozin...vozin...200" ...... reče naš jedan budući gradonačelnik! (Peška 28.04.2009. 16:41)

Peška, volin te :)

Post je objavljen 28.04.2009. u 12:08 sati.