Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broduboci

Marketing

Zelena krava doma mog

Budući da nisam potpuno siguran može li se ovaj najnoviji turbomutirajući virus svinjske gripe kombiniran i dodatno garniran ptičjim bjesnilom, kravljim ludilom i tko zna čime još sve ne, prenositi optičkim kabelima i svemrežjem našim svagdašnjim, priznajem kako ovih dana omiljenim blogovima pristupam s pojačanom dozom opreza. Pogotovo nakon što sam primjetio mnoga imena renomiranih blogova kako mutiraju dolje na fresh listi u nekim zaista neprepoznatljivim oblicima. Spameri su očito u blogosferi našli svoju novu tržišnu nišu.

No, bez obzira na to što se od Otranta opet valja teška južina, mjestimice obogaćena kišom, pljuskovima i grmljavinom, bez obzira što je gorivo opet poskupilo i što svakog jutra do svog radnog mjesta zibam lebdeći preko vazdraraskopanih wannabe ulica pseudo-grada pod zaštitom UNESCO-a, situacija čak i nije toliko loša. (smajlić s palcem gore)

Kao prvo – veseli me što sam danas bio izuzetno uspješan u ulozi grass-terminatora, istina ne toliko u količini oborene travurine koliko u činjenici da tijekom izvođenja izuzetno složene operacije koja se samo neupućenima u moje tegobe čini pisofkejkom, nisam niti jednom kihnuo! Čoeče, kakav je to uspjeh, nemreš bilivit... (pet velikih smajlića)

Kao drugo, osokoljen velebnim uspjehom košnje kroz zelene krošnje trave doma moga, posjetio sam, zamislite čuda - izložbu cvijeća (trostruki smajlić)

Naime, upravo se ovih dana u dvorcu Vitturi, održavala izuzetno zanimljiva izložba florista koji su stigli iz raznih udaljenih predjela Kaštelanskog zaljeva kako bi izložili svoje radove. Istina, moju pažnju su više privlačili ponešto drugačiji detalji i motivi koji su ovjekovječeni na priloženim fotografijama, ali skrušeno molim da mi se to prizna pod olakotne okolnosti.





Na izložbi cvijeća nisam na žalost naišao na niti jednog, da prostite sele-birtija (dva tužna smajlića plus napomena - nije lapsus tastaturus), ali sam zamjetio kako je dvorac Vitturi prekrasno zdanje (veseli smajlić koji namiguje).

Za trenutak sam pomislio kako bi bilo prekrasno da ga kupim kompletnog recimo za jednu kunu i tako spasim od možebitnog propadanja. Istina, vrlo rado bih dodao još dva kata podzemnih garaža što bi vjerojatno iziskavalo promjene u GUP-u, PUP-u i DRP-u, ali u povjerenju – imam dobre veze (još jedan smajlić koji namiguje)



Nedjeljno popodne sam također proveo jako sadržajno, čak sam i nazočio jednoj vrhunskoj kazališnoj predstavi (pet velikih smajlića) ali mi se sada jednostavno ne da opisivati kad, gdje, zašto, kako i koliko.
Uostalom – koga to uopće zanima ( začuđeni smajlić)
Hrvate i Hrvatice i tako zanimaju mahom sofisticiraniji događaji od kazališnih predstava (tri rezignirana smajlića)

Primjerice, upravo jučer je na T-portalu, najčitanija i najkomentiranija bila senzacionalna vijest da su Simoni skliznule gaćice te da je Ivana hrkala kao muškarac. Nije mi poznato jesu li možda te inkriminirane gaćice skliznule upravo zbog vibracija izazvanim hrkanjem, ali u svakom slučaju smatram kako je vrlo pohvalno da se ovim, samo na prvi pogled nevažnim detaljima, u ovoj zemlji poklanja primjerena pozornost široke narodne mase, neradničke klase i svekolike oproštene inteligencije.

O zemljo, profundaj se...







Post je objavljen 28.04.2009. u 08:50 sati.