Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paranenormalan

Marketing

Povratak u Roswell !

Back to Roswell!


Danas vam prikazujem odličan dokumnetarac o novim dokazima koji potkrepljuju tvrdnju da se u Roswellu NM ipak dogodilo nešto neobično. Slučaj je kao što znamo dobio na pozornosti krajem '80tih prošlog stoljeća kada je na samrti progovorio bojnik Jesse Marcel svjedok i jedan od aktera događaja. U dokumentarcu je jedan od kompjuterskih stručnjaka uspio uvećati i dešifrirati dio memoranduma na čuvenoj snimci balona koji se navodno srušio.
Sadržaj je fascinantan i govori da je događaj itekako stvaran, zbog čega je vojska i vlada SADa utrošila toliko sredstava da zataška događaj. Svi pokušaji špijuniranja Sovjeta su do danas otkriveni, pa čak i najstrože čuvani zrakoplovi, zašto ih onda toliko brine tajna stara preko 60 godina zasnovana na prastaroj tehnologiji iz svakog boljeg supermarketa?
Ti testovi su dobro došli za međusobno pokriće tako da ćemo teško doznati istinu jer je događaj i više nego kontradiktoran i paradoksalan.
Obzirom da je u blizini nuklearna baza vrlo vjerojatno je moguće da su se ETi motali ovuda obzirom da je dokazano da ih zanimaju takvi objekti. Očit primjer je i nerazjašnjeni slučaj u šumi Rendlesham na čemu tvrdim da ih zanimaju nuklearni kapaciteti ili ih na neki način privlače zbog fizike koju mi još ne razumijemo, a tu je i vojni aspekt.
Svi smo upoznati u njihove tehnološke mogućnosti, tj. da mogu isključiti elektroniku lovca bombardera, nuklearnog silosa... Svi koji se bave profi elektronikom znaju da je vojna elektronika najjača i najbolje zaštićena, čak i od nuklearnog djelovanja te možemo samo nagađati o njihovoj tehnologiji i namjerama.
Pitanje koje ostaje nije više da li postoje ili ne, nego što žele od nas?
U tome je najveća misterija!
Do čitanja.




Post je objavljen 27.04.2009. u 09:05 sati.