Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

L'oreal

Joj, nemam vise volje za pisanje bloga! Kad sam budna, onda zelim provesti sto vise vremena uz bebu ili izadjem u dvoriste malo na zrak. Ili sam toliko pospana da ne mogu ni razmisljati. Potrudit cu se i nastaviti jer mi je pisanje bloga pomoglo kroz trudnocu. Osim toga, bolje da pisem i malo nego da moje sposobnosti pismenog izrazavanja do kraja zakrzljaju!
Pale su na dovoljno niske grane rolleyes

Tako gledam jucer navecer tv. Taman sam se uzivila u film, kad su pocele reklame. Do sada su mi vrhunac bile reklame za maskaru s prekrasnom manekenkom dugih trepavica i neuglednom sminkericom koja nas uvjerava da bumo tak zgodne ak upotrebimo njenu maskaru. Zakaj si ju onda sama ne stavi, uvijek sam se pitala. Nisu ni one nis bolje za uloske i tampone, ali to me ne ljuti toliko jer je dobro da ih imamo da se ne mucimo s gazama i tko zna sto su vec zene nekad morale koristiti.
Jucer me dotukla reklama za boju za kosu od L'oreala s Evom Longoriom. Eva kaze da ona koristi boju koja se nanosi cesljicem tak da kosa djeluje prirodno, a ne kao kaciga.

OK, svasta sam u stanju povjerovat, naivka sam po prirodi... Ali to da si Eva Longoria (i sve poznate glumice i manekenke koje su tu boju reklamirale prije nje) doma sama farba kosu sa supermarketskom bojom iz tube... Vec ju vidim rofl

Post je objavljen 27.04.2009. u 10:44 sati.