Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buloze

Marketing

Dobro je tek osrednje.

Pronašla sam se u nekoj novoj zanimaciji, koja mi oduzima previše dragocjenog vremena. Vrijeme je novac, a msn nije način na koji bi se on sustavno trebao potrošiti. Kako onda utažiti glad za pričom i druženjem, jer ako kreneš na bilo koji drugi način, potrošit ćeš još više novaca kao vremena, ali i novaca općenito jer moraš naručiti bar sirotu kavu u kafiću. Manje ti vremena onda oduzme ako si sam napraviš par šalica kave, sjedneš kraj PC.a i piskaraš svome virtualnom prijatelju, ili ako si bolje sreće onda prijateljima. Umjesto da napraviš seminar, pročitaš lektiru ili prolistaš staro gradivo za takozvanu probnu državnu maturu, ti ćeš čekati satima i danima da ti se netko javi. Pa ćeš zaključiti da je lakše da se ti javiš po stoti put i pokreneš razgovor umjesto da čekaš i ćelaviš ispred kompjutera.
I baš je slatko imati takvu zanimaciju, u kojoj više ni sam ne znaš da li da se nadaš ili da odustaneš. Tinja žar u tebi, i rasplamsa se kad se sjetiš. A često se i dosjetiš da bi baš to sjedenje i druženje sa virtualnima moglo uroditi plodom. Baš ti je milo kad netko novi sazna da se baviš tipkanjem po tastaturi, i zapita te u kojem si stadiju i da li to šta napreduje.
Katkad se pojavi bol u kralježnici, i nemoguće je sjediti više. Tada poželiš odustati i odeš do frižidera napuniti baterije.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 27.04.2009. u 00:38 sati.