Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

…tajna dugog zivota!

...wonderful life - Zucchero

Neki dan kad sam se vraca sa vec spomenutog Bijakova, prolazec pored jedne stare kamene kucice taman negdi u po puta niz Stazu, bacin oko u njen simpaticni dvor…
…na kamenim skalinama isprid kuce sidila je neka stara bakica i gledan je… fumari sve u sesnaest!!! smokin
…jebate, je dimi ka' Ciro!!! …i promislin kako joj nece nijedan komarac doc ni' blizu, a kamoli je ubost.
…evala bakoooooo! …oce li posaaaaa!!!??? …javin joj se, jer sam skuzija da je i pored debelih ocala koje je nosila skuzila kako sam zainteresirano pogleda prema njoj.
…eeeeeeeee dobar daaaaaaan!!! …oce, oce…aj svrati malo, vrag odnija i prisu i posa i 'ko ga je izmislija! …hehehehehehe… odgovori ona i poce se smijat bas onako srcano, sritno, veselo…
…aj' ko ga jebe!!! …promislin u sebi …nije neka zurba, a malo cu se i odmorit od pentranja po planini.
Udjem u dvor, sidnem na ponudjenu katrigu i recen odma na prvu:
…ma znate sta bako??? …gleda sam vas i ne mogu da ne primijetin kako ste sritni i veseli! …u cemu je tajna vaseg veselog raspolozenja i zadovoljstva???
…e moj lipi covik, ja ti dnevno popusim dvi-tri kutije ovih cigara! ...otpocme bakica i pokaze na napola praznu kutiju Kolumba.
…pa ti onda prije spavanja smotan jedan debeli džoint, a osim toga svakog tjedna popijen ti u prosjeku bocu travarice i jedno pet litara vina!!!
…hranim ti se doli u Makarskoj i to samo kod Mc'Donaldsa, a za desert ti navecer uvik kad god stignen jedem oni Mars, pa Twins i ostale slicne slatke stvari.
…znas, uopce ti ne nista ne vjezbam, a vikendima se spustin do naseg disca Petar Pan! …sipala je baba ka' iz rukava i nastavila
…ako se sicas, to ti je oni bivsi disco zvan Opera i natrpam ti se Ecstasyja do usiju, pa se naplesem i posli seksam dok ne crknem i padnen sa noga...!!!
...prid zoru me oni mulci vrate doma i onda se triznim jedno dva-tri dana ...a onda posli kad to prodje, sve ispocetka! …smijuc se brojila je baba, a ja sam zinija i slusa.
…pa to je ludilo… ne mogu virovat!!! …recen i priupitan:
…a koliko vam je godina?

Image Hosted by ImageShack.us


…trides'dvi i po!!! ...a zasto pitas??? belj


...lip pozdrav! mah



Post je objavljen 27.04.2009. u 00:05 sati.