Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrksiroki2008

Marketing

FOTO: HRK POSUŠJE - HRK ŠIROKI PAVONE (10:13) 29:33

Image Hosted by ImageShack.us

U 10. kolu RL H-B gostovali smo u Posušju, te tako prekinuli niz od dva uzastopna poraza. Iako bez četvorice standardnih igrača, uspješno smo odradili ovu utakmicu te tako skupili 3 važna boda za nastavak prvenstva.

Image Hosted by ImageShack.us

Utakmica je dobro počela za nas i već u prvih nekoliko minuta stvaramo osjetniju prednost koja se održala do samoga kraja. Domaćini su u dva navrata pokušavali vratit utakmicu u neizvjesnost, prvo u 45. minuti dolaze na samo 1 gol zaostatka, no boljom igrom u obrani uspijevamo nadoknadit izgubljeno. No, drami nije bilo kraja, u 58. minuti, domaćini ponovno dolaze na samo 2 gola zaostatka i ne uspijevaju preokrenut rezultat u svoju korist. Pogocima D. Ledića i M. Mandića u zadnjoj minuti, povećavamo prednost na 4 gola razlike i tako osiguravamo sigurnu pobjedu pred sam kraj.

Image Hosted by ImageShack.us

U ekipi HRK Široki PAVONE vrijedi istaknuti odličnu dvojicu igrača, a to su: Ivan Lasić i Mladen Mandić koji su zajedno postigli 23 gola, od čega je Lasić postigao 12, a Mandić 11 golova. Također su se svojim odbranama istaknuli naši golmani Ivo Mandić i Kristijan Penavić.

Image Hosted by ImageShack.us

Kod domaće ekipe najefikasniji bili su: Lj. Karamatić sa 10 i B. Budimir sa 8 postignutih golova.

U sljedećem 11. kolu gostujemo 3. svibnja u Čapljini.

Image Hosted by ImageShack.us

STATISTIKA:

HRK Široki PAVONE

Strijelci: I. Lasić (12), M. Mandić (11), T. Gašpar (3), D. Karačić i M. Gugić (2), D. Ledić, B. Mikulić i V. Kutle (1).

Sedmerci: 8/9 (88,8%)
Isključenja: 16 min.

HRK Posušje

Strijelci: Lj. Karamatić (10), B. Budimir (8), D. Miloš (6), I. Jurišić (2), J. Mikulić, V. Penava i Lj. Penava (1).

Sedmerci: 3/5 (60%)
Isključenja: 6 min.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 23.04.2009. u 22:20 sati.