Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribac

Marketing

What is this, the flirting corner?

Divan dan jučer pa iako nisam hinduist i ne vjerujem u karmu, ipak ima nečega u ravnoteži stvari jer divno popodne nakon živciranja oko zakona i papirologije prijepodne definitivno nije moguće običnim htjenjem obistiniti.

muuuu


Prvo, krenuo sam Ilicom uzduž i poprijeko po novu torbu. Ko svako muško čekao sam dok mi stara torba ne pukne. Dvaput. Jedini uvijeti su bili da mi može stati fascikl formata A4 i da ne bude preskupa. Nakon nekoliko trgovina koje su bezuspješno imale premale ili preskupe torbe naletim na jednu ljepoticu koja je pjevala 200 kuna. A možete misliti sreća kada mi je iz vedra neba teta prodavačica dala 50 kuna popusta. I sad se šećem sa ganc novom torbom koja je fukncionalno skoro identična istoj i sretan sam jer se ne volim previše upoznavati sa novim stvarima.

Onda sam slučajno uletio u HiFi dućan i nakon pola godine šetnje sa slušalicama koje su mi ispadale iz ušiju sjetio se pitati za spužvice. Gospon iza pulta ih izvadi i pruži i odšeće natrag do kolege u stražnjem dijelu tgovine. Naravno, ja zbunjen pitam koliko košta i za odgovor dobijem mahanje rukom i odgovor ništa.

Kada sam krenuo do treće trgovine i uzeo jednu limenku koju sam namjenio za dar, bilo je ugodno iznenađenje kada sam dobio još 10 kuna popusta jer je barkod krivo zaljepljen.

I kako se onda ne šetati bez osmjeha od uha do uha?

Pozdravno, Ribac

Post je objavljen 24.04.2009. u 13:00 sati.