Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

Hi, Rudi,
Ne žuri sa bojama, važno je da si našao jednu.Ni moja slika nije toliko važna danas, nakon što sam u Glasu Istrer pročitao da je u Njemačkoj jedna velika žena, vozač autobusa. otpuštena sa posla jer je kasnila sa svojim pomahnitalim teretom na odredište čitavih dvadeset minuta.
Naletila je na žabu i spretno zaustavila tu svoju paklenu mašinu. Iskočila van da ustanovi sudbinu tog nejakog stvorenja,koje se uplašeno ukočilo pod autobusom. Uzalud se pokušalo da ju se pokrene, i tek nakon što se velika upravljačica zavukla do nje i odnijela preko ceste na sigurno mjesto, već ju je dočekao odkaz sa posla.
Jedan drugi slučaj, koji se također odnosi na naš jači ženski pol. Još davnih devedesetih, kad je HDZ-ova mahnitalost cvala u svom proljeću, kad se velika službenica zagrebačke banke gospođa Antica Lepej drznula javno obznaniti da gospođa Tuđman posjeduje nekih 14 ili 16 bankovnih računa, nakon čega se više nije mogla vratiti na svoj posao, posve ignorirana i u toku čitave Račanove ere.
I kad tome dodam jučerašnji Email da i sam spadam u neke samosvoje osobe koje navlaće na sebe nevrijeme poput gromobrana u ovom neproduhovljenom svijetu, onda mi doista nije stalo do tih Crnih i Crvenih boja, kojima te opterečujem.

Do skora, Severino


Post je objavljen 23.04.2009. u 14:18 sati.