Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Puma34 u 3D izdanju

Moram vam priznati: otkako mi je Milena otkrila kreacije Pume34 (o kojem sam već opširno pisao 06.02.2009.!) i otkako su se moje oči "navikle" na prepoznavanje njegovih crteža i kolaža po cijelome gradu šetnje gradom su mi puno zabavnije!

Pronašao sam ga na mnoštvu mjesta i gotovo za svakog odlaska u centar grada uočim neku njegovu novu kreaciju (jučer sam recimo vozeći se u gužvi "zelenim valom" u smjeru zapada na zapuštenom izlogu s južne strane između džamije i Draškovićeve uočio njegov natpis "Puma 34 vozi hitnu" ... sin me je odmah upitao "Tata, a zašto baš hitnu?" i onda je krenuo razgovor o radu hitne službe ...) ... a početkom tjedna sam uočio i prvi njegov 3D rad, ovo lice načinjeno dijelom od stiropora!
(po stilu, čini se da to pripada radu njegovog alter-ega filjia wink)


Snimio: Vanja

Inače, čini se da taj kutak gdje je ovo djelo izloženo na neki način privlači ulične umjetnike, vidi fotku (to je zid pored filijale Zagrebačke banke u Ilici, nešto prije Mesničke), to je već skupna izložba!


Snimio: Vanja

A prošli tjedan sam otkrio i još jednu malu 3D intervenciju, ovakve oči sam već viđao na puno mjesta u gradu na papiru, nalijepljene na sva moguća mjesta, no ovo je također njihova prva 3D pojava koju sam uočio. Zna li netko što o autoru tih očiju?
(ovo je snimljeno na početku Aleksandrovih stuba, tik uz Dežmanov prolaz)


Snimio: Vanja




Post je objavljen 23.04.2009. u 08:47 sati.