Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/j-studio

Marketing

KOZMETIČKI SALON J-STUDIO - HIGH CARE WEYERGANS

Get my banner code or create a flash banner


Pozivamo vas
da nas posjetite u novootvorenom kozmetičkom salonu J-STUDIO na Aveniji Dubrava 44/I, gdje vam u moderno opremljenom okruženju, uz vrhunske preparate i višegodišnje iskustvo nudimo kompletnu njegu lica, tijela, ublažavanje strija, tretmanima ultrazvukom Weyergans kozmetikom zatim njege i uređenja noktiju, stopala (pedikuru) te tretmane na aparatu Weyergans SPM za nekiruršku eliminaciju masnog tkiva, poticanje limfe i cirkulacije, zatezanje tkiva, trajno podizanje grudi i stražnjice nekirurškim putem, saniranje bora na licu, vratu i dekolteu.

Uz opisanu klasičnu njegu, te njegu aparatom SPM Weyergans i ultrazvukom, šminkamo za svadbe i svečanosti te NUDIMO I PROMOTIVNE CIJENE TRAJNE DEPILACIJE do 01.06.2009. na aparatu YperionL600 – jednom od najprodavanijih aparata za trajnu depilaciju trenutno u Europi. Tretmanom na YperionuL600 već nakon prvog tretmana dlačice uklanjamo na 90% površine i to u samom korijenu. Nema više crvenila, uraslih dlaka, upaljenih folikula, ni upaljenog i ranjenog tkiva.

Pulsnom svjetlošću koja dlaku spaljuje direktno u koži, rješavate problem dlaka na nausnicama, ispod pazuha, na nogama, leđima, i na intimnim dijelovima trajno i bezbolno, bez mogućnosti ozljeđivanja koje postoje kod klasičnih i laserskih depilacija, a već nakon samo par tretmana koža je glatka i bez dlaka.


Naravno da nudimo i klasične tretmane depilacije voskom i šećerom, na vama je odluka koji način depilacije želite.





J-STUDIO,
Avenija Dubrava 44/I
Telefon: 01 2910 025,
Mob.: 099 707 99 87


Get my banner code or design your own banner



NJEGA TIJELA, NOKTI, PEDIKURA, PROFESIONALNO ŠMINKANJE, TRAJNA DEPILACIJA

↑ Grab this Headline Animator












Post je objavljen 22.04.2009. u 07:27 sati.