Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whisper14

Marketing

Stvari teku, ja se držim izvan njih.*

Kod mene i dalje zatišje. Zatišje pred buru, nadam se.

Image and video hosting by TinyPic

Misli mi često zaokuplja ona. I ja. Koliko sam joj sam puta oprostila. Koliko se puta pravila da se ništa nije dogodilo. Mogu ja skupljati u sebi...ali kad nešto prelije čašu, gotovo je. Bez obzira na našu prošlost. Uspomene. Ne zaslužujem to.

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you.


I on, naravno. Dugo je prošlo od toga. Nisam ni pisala o njemu. Ali mislim da mi ne nedostaje on. Ni najmanje. Mislim da mi nedostaje ljubav. Iako pogledom tražim njega, njegov auto, njegove prijatelje. Ali ne vidim ništa povezano uz njega. I tako je bolje, sigurna sam, bez obzira na to što ja želim. I bit će tako, dok ne naiđe netko novi tko će mi zaokupiti misli, znam.
Iako, sretnija sam, čini mi se. Možda katkad napišem neki depresivniji, frustrirajući post, ali osmijeh mi svejedno ne silazi s lica. Ma ja sam vam jedno veselo dijete.

U iznajmljenoj sobi vlaga
jedan po jedan san rusim
od nje nema ni traga
dva pakla dnevno pusim.


Imam tako gadan osjećaj da će ova srednja tako brzo proć. Ali ok, zamarat ću se (vas) s tim kad dođe vrijeme.

Image and video hosting by TinyPic

Sunce izlazi i zalazi
sve je kao i obicno
kada o tebi ne razmisljam
stvarno se osecam odlicno.



UPDATE:
Htjela bih samo malo razjasniti ovu situaciju s prijateljstvom, jel. :)
Puno sam joj puta oprostila, i duboko se nadam da se to neće dogoditi i ovaj put, jer često popustim. Na svoju nesreću, jer se tako ništa ne promijeni, već joj samo dam do znanja da može samnom kako hoće. I znam, nastavit ćemo se mi družiti...8 godina prijateljstva nije lako pustiti tek tako. Ali s moje strane neće to uopće biti kao prije, iako ja vidim da ona to ne shvaća. Niti joj ne namjeravam išta govoriti. Kad sam ja govorila, ona nije shvaćala ozbiljno. Bit ću tu za nju, ako mi se obrati, jer iako je moje mišljenje o njoj palo, nisam toliko loša osoba da mi bude drago kad bi se njoj nešto loše dogodilo. I to bi bilo to. Mislim da o ovome više neću ništa pisati, nemam potrebu, već sam odlučila. ;)



Update!

Baš bi htjela napisat novi post. Zaista. Ali pobogu, nemam o čemu pisat!!! o.O Nije da mi je dosadno, već je sve ili već ispričano ili nevažno. Eto, očekujem bolje dane. Dotad, uređivat ću boxeve ako ništa drugo. xD
Pozdravljam vas. =*


Post je objavljen 22.04.2009. u 00:01 sati.