Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gelender

Marketing

U susret Medvednica treku

Desetak dana nas dijeli do starta trekinga po Medvednici. Možda zvuči pomalo čudno da je tekma na Medvednici u dosadašnjim izdanjima nosila nadimak jedne od najtežih tekmi u trek ligi.
Uspeti se 4x na Gelender, a uz to biti i brz nije nimalo lako. Uz uspone treba odraditi i silaske što ponekad zna biti puno teže.
Prvi trek zbio se 2005. godine, a start je bio kod tunela kao što će biti i ove godine. Te godine startalo se iz tunela prema južnoj strani. Da li će se isto ponoviti i ove godine?...još malo pa ćemo znati.
Prvi osvajači medalja na Medvednici bijaše redom Markica, Kiki pa brončani Perković i Elvir.
Drugo i treće izdanje ponudilo je dodatni silazak i to već na startu jer je utrka startala sa vrha Činovničke livade, pa udri po kvadrićima do donje stanice žičare. Brajković, Kiki i Markica odnijeli su medalje sa druge tekme, a Markica(drugi put zlato), Kiki(treće srebro) i Ferro slavodobitnici su zadnje Medvednice.
Od cura medalje su tih godina osvajale Darija(2x zlato) , Božena, pa druga Darija(Erić), Ješka, Ruža, Simona, Tadeja.

Ove godine nešto potpuno drugačije!
Jedino je start kod tunela nešto što se ponavlja sa prijašnjih trka.
Staza je promijenjena i manje više nepoznata do pred sam start.
Sigurno je da ćemo dobiti novog pobjednika Medvednica treka, a ako ne starta Ferro sve medalje idu oko vrata nekih novih lica, ili starih...i to prije nego Šimun zagrmi u megafon i da znak za start.
Kod cura vrlo slična situacija...

Riječ urednika:

Drage i ostali, sljemegelender bi bio najsretniji da sve medalje vise oko vrata mračnjaka ili ranoranioca. Iako ne znam tko će se sve pojaviti na startu, mislim da možemo odigrat elegantnu jedinicu na domaćem terenu...

Za Gelender!!!


Post je objavljen 21.04.2009. u 20:50 sati.