Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Raketa u Tottenhamu? I utakmica sezone!

Svi koji su u utorak navečer bili prikovani za 2. program HRT-a znat će o čemu govori moj drugi dio naslova. Naravno, riječ je o utakmici LP-a između Chelsea i Liverpoola. Iako je danas već nedjeljaja ja sam još uvijek pod dojmom kad se sjetim te tekme. Isse, nisam tako dobar nogomet gledala već poprilično dugo. Toliko preokreta, zapleta i golova. Kako bi se reklo: "Melem za oči" sretan. Nažalost (po navijače Redsa), utakmica je završila rezom 4:4 što bi značilo da je Chelsea u polufinalutuzan. Ali Liverpool se nakon prve katastrofalne tekme ponosno oprostio od Europe. Zajedno s Liverpoolom, tu večer u zaborav jeotišao i Bayern, a dan poslije i Porto i Villareal. Šteta za neke od njih, ali znam da ćemo do kraja gledati odlične tekme. A u prvima se sastaju Chelsea-Barcelona i Manchester-Arsenal.
Što se tiče UEFE, tu je za nas malo zanimljivije jer su u sva četiri polufinalna kluba Hrvati yes. Postoji li slična situacija u prošlosti???? Žao mi je jedino što se sudaraju njemački i ukrajinski klubovi, ali onda barem finale neće biti internacionalno wink Znači, parovi su: Hamburg (Olić i Petrić) vs. Werder (Vranješ) i Šahtar (Srna) vs. Dynamo Kijev (Sablić i Vukojević). Jedno je sigurno, u finalu imamo barem jednog Hrvata!

Pregledavajući komove vidjela sam da je bilo upita za tekmu Schalke-Cottbus, ali ja na žalost znam samo da je Schalke demolirao protivnike i da Ivan nije igrao. Što se tiče gledanja tekme, otkako radim nepamtim kad sam zadnji puta gledala neku tekmu bundesice. A moram vam priznati i da se u potpunosti slažem sa vašim komentarima. Njemačka liga je najneizvjesnija. Kad sam pisala prošli post nisam ni razmišljala o tome da je čak Wolsburg dospio do vrha ljestvice. LOL!!!!!!

A sada nešto jaaaako zanimljivo. Neki dan se pojavila informacija tj. natpis u novinama: "Harry Redknapp će ponuditi 13.milijuna eura za Ivana Rakitića". Na prvu mi se taidejanije sviđala ali sam shvatilada bi to bilo predobro. Zamislite da uz Modrića i Ćorluku u Tottenham dođe i Ivan. A šuška se nešto i o prelasku Kranjčara u taj klub. Pa to bi bilo sjajno. A koliko je to ostvarivo ne znam, znam samo da je Ivan izjavio kako mu nije jasno da je u repki stalan u igri, a u klubu stalan na klupi.



Post je objavljen 19.04.2009. u 15:52 sati.