Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

ČEKIĆ ŽIVOTA

Dugo me nije bilo ,bjegom na "kečoland" pokušavao sam se sakriti sam od sebe no naravno neuspješno.
Pomalo od svih udaraca izudaran kroz život postajem slabiji i teže se je nositi sa nastalim problemima, misleći da sam od kamena i onda shvatim da je taj kamen godinama udarajući u njega sa svih strana i nije više tako kompaktan,
popucao je po šavovima i polako se osipa.

Nakon saobračajke jedina pomoć mi je fizički rad na ranču, tako da se ubijem od posla pa dođe i nekoliko sati sna u noći.

Šljakam na "kečolandu" ko lud, malo zidam ,malo pričam sa svojim biljkama . malo slikam i tako se polako vračam shvačajući da sam od sebe pobjeći ne mogu. moram živjeti sa sobom ma kakav ja to bio, sa svim sranjima koje zakuham sve dok se taj kamen od udraca ne raspadne.a još iako ispucan i pun ožiljaka još uvijek odoljeva udarcima čekića života.

Tako da i ove fotke su kao pazle mojeg trenutnog stanja koje jednostavno u normalana čovjeka se ne mogu složiti u cijelinu.
no ja sam upravo takav , u jednom danu radim na nekoliko stvari jednostavno se ne mogu prisiliti da jedan posao radim dužu od nekoliko sati veču jurim od slikanja do zidanja, pa čak i projektiram novu drvenu kuću koja se već i radi stvarajući novi ranč u Tuhlju.

I nije mi jasno da ste se u komentarima zaželjeli takvog Keču iliti Bagabunda a kako vas volim evo me takav kakav jesam.


nova slika u radu




jedna moja ljetno turistička kreacija




cigla ,beton umjesto tableta za spavanje





idejni nacrt za ovu drvenu kuću je moje djelo, zapamtite ovo za mjesec dana bude gotova, pa budete vidjeli što sve razbucani Kečo smišlja i radi u svojemu bjegu od samog sebe.....




Želim poručiti svima kojima sam odlučio pokloniti sklupture da ih budem uskoro dostavio, a mojim morskim curama ovo lijeto negdje oko 15 6. osobno, kada budem u prolazu na ljetovanje na jugu. a dotle od raštimanog i rastavljenog na djelove Keča iliti Bagabunda

pusaa






Post je objavljen 19.04.2009. u 11:09 sati.