Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suptilnekontemplacije

Marketing

mr. bombastic

ako sam išta do sada naučila, to je da u životu nikad ne znaš for sure. ne znaš što ti se može dogoditi večeras na cugi, s kim ćeš se nenadano opet drpati, a i često puta ne znaš ni što se točno u prošlosti izdogađalo. i još nešto-ako doista želiš, jako je malo stvari nemoguće za ostvariti. vratio se tibor. ni blizu u tolikom intenzitetu kao prošlo ljeto, ali očito dovoljno da ga ovjekovječim u još jednom postu. nakon zadnje svađe, prošlo je pola godine bez pozdrava, uletio mi je s idejom o pomirenju u glavi i velikim dignutim kurcem u hlačama. i zvučalo je dobro! oboje, naravno. trebalo je okončati to glupo ponašanje, ispričao se, meni su osjećaji odavno prestali mutiti um u njegovoj blizini...i tako se rodilo novo prijateljstvo. koje se naravno odmah moralo proslaviti dobrom jebačinom. indeed..
sreli smo se ponovno neki dan na koncertu. uvjeravao me da ima grižnju savjest zbog djevojke i da naše seksanje nema smisla. nećemo to više nikada raditi, rekao mi je. nakon pola sata je bio u meni. bilo je jebeno ok, ali nećemo to više nikada raditi, rekao mi je. aha. naslušala sam se sličnih rečenica i od saše već gro puta. pa je svaki put pao.
teško da ćemo tibor i ja ikad biti prijatelji, ali nije ni da imam neku želju, sviđa mi se naš sadašnji bok-bok-i-povremeno-jebanje-odnos. ako bude još seksa, odlično, ako ne, neću roniti suze za njim, jebiga prošlo me. nije on čak ni loš, nek mu uspije to s curom ako mu se stvarno sviđa.
a ja.. ja ću u to vrijeme pojebat cijeli svijet! ou jea...

Post je objavljen 19.04.2009. u 09:05 sati.