Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/makeupart

Marketing

Ljepota je (ne)prolazna


Pokrećući ovaj blog bila sam motivirana svojom ljubavlju za makeup-om, te željom da je proširim na sve one koji su poput mene očarani ljepotom.
Ovaj blog će biti posvećen jednoj jedinoj stvari, a to je ljepota u svim njenim oblicima.

Kao što je moj dragi učitelj Boris Čavlina rekao:
"Profesija make up artiste je prelijepa, interesantna, kreativna, uzbudljiva, nepredvidljiva, stresna, kompetitivna, iscrpljujuca, izludjujuca cak, ali unatoc svemu tome nadahnjujuca i prepuna zadovoljstava."

Sve te osjećaje može pokrenuti malo šminke na pravom mjestu, stoga želim približiti vrhunsko šminkanje i tajne profesionalnog makeup-a svima zainteresiranima za ljepotu koji žele još više istražiti potencijale u tom segmentu. Ovaj blog nije zamišljen kao isključivo suhoparno naglabanje o šminkanju, nego o umjetnosti makeup-a, koja je kao i svaka umjetnost vječna, unatoč kratkotrajnosti njenog fizičkog oblika.

Make-up nam omogućuje da se bolje osjećamo, te da naša stvarna ljepota izađe na površinu. Svi smo različiti i pomalo opterećeni svojom vanjskom pojavom, ali "oprostiti si svoju različitost i slaviti je nevjerojatno je oslobađajuće" (cit: Kevyn Aucoin).

Post je objavljen 19.04.2009. u 01:13 sati.