Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berix

Marketing

Oglas - radno mjesto

Opis posla: Svakodnevni rad na sebi - fizički, mentalno, emotivno min. 2 sata. Proučavanje, istraživanje i učenje svaki dan o zdravlju (i srodnim temama) i tome kako ga poboljšati. Fleksibilno radno vrijeme i sam sebi šef u svakom pogledu. Zahtjeva se learning attitude - spremnost na redovito učenje i eksperimentiranje neopterećen oko rezultata.
3 - 4 sata rada dnevno sa klijentima. Mogućnost organiziranja dodatnih radionica vezanih za sadašnji trenutak, Work, Pranic Healing, poboljšanje mentalnih sposobnosti...


Što mislite o ovom oglasu? On je izašao na mom ekranu kao rezultat mojeg razmišljanja o tome želim li ja uistinu jednom biti terapeut alternativne medicine. sretan
U fazi sam dubljeg preispitivanja svojih misli o mom trenutnom poslu, o mojoj karijeri, o tome želim li uistinu jednom potpuno promijeniti karijeru iz informatičke u terapeutsku. Trenutno sam u poziciji gdje mi je karijera informatička, a hobi mi je alternativna medicina. Alternativa tome je da jednom postanem terapeut, a hobi mi bude informatika. Ne mogu se sjetiti treće stvari koju bi mi trenutno bilo gušt raditi i da mi to bude izvor prihoda.

Do prije 15 minuta sam bio uvjeren da ću napisati post o nenasilju, ali u jednom trenutku, gledajući što imam na ekranu odlučio sam da to želim podijeliti sa svojim čitateljima.

Post je objavljen 18.04.2009. u 19:16 sati.