Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

Ovo je prestrašno i prebolesno!!!

Nešto novo ( sa stranice http://www.th-wonderland.de/ )
Od te četiri djevojke su došle slike Tomove frizure…
Nekoliko fanova (pravih) je istraživalo malo o toj Francuskinji i otkrili su njezin blog i myspace. Nakon toga je ona uklonila sve slike i poruke koje bi mogle biti kažnjive.
link za blog - http://halb-x-nackt.skyrock.com/
link za myspace- http://209.85.129.132/search?q=cache:uIUhvFVA324J:profile.myspace.com/index.cfm%3Ffuseaction%3Duser.viewprofile%26friendid%3D425661898+„Les+afghanes+on+tour“&cd=1&hl=de&ct=clnk&gl=de&client=firefox-a (obratite pozornost na pjesmu koja svira)

Jedan fan je osigurao slike te stranice:
http://www.pic-upload.de/view-1908282/stalekro.o2.gif.htmlhttp://www.pic-upload.de/view-1908277/stalkero.o.gif.htmlhttp://www.easy-upload.net/fichiers/default_-_Copie.2009417201439.jpg
http://i41.tinypic.com/9hl1xk.jpg

Sudeći po ovome sljedeća žrtva bi im bio Andreas. Pod mjesto su napisali SSFH što je kratica za mjesto gdje se Andreas obrazuje(neka praksa ili nešto).
I još takve neke „skrivene“ poruke su pisale, npr. Cheesburger= Hamburg)
dakle sve su planirale!!!!

Svjedočenje jedne majke:
„Moja kćer i ja živimo nedaleko od studija i već smo imale iskustva s tim stalkericama.
Telefonirala sam u svojem auto, no mjesto na koje sam se parkirala nije se svidjelo tim curama. One su otvorile vrata mojeg automobila i prisiljavale me da odem jer inače bi zasmetala Tomu i Billu kad bi prošli sa svojim automobilima. Ja sam ostala tamo i rekla da razgovaram sa svojom majkom, te da ću brzo otići. Na to su one otvorile vrata sa druge strane, gdje je sjedila moja kćer i počele vikati nešto na francuskom. Bilo je zbilja strašno. Ja imam 38 godina i već sam misla da ću se morat tući sa histeričnim ženama, a moja majka na telefonu je mislila da će morat zvat policiju. To je bilo prije 6 tjedana i tada sam mislila da će biti problema s tim curama, pogotovo zato što su Tomu jednom prepriječile put i to sa maskama na licu, hallllooooo? Kakvo je to bolesno ponašanje? To su uvijek ti isti francuski fanovi, moja kćer kaže da jedna od njih radi na aerodromu. Što je sa lomljenjem ograde od prošlog tjedna? … Mora li se Bill opet slomiti? … Vjerujte mi, to nije bilo zabavno, ja sam već starija, a te mi cure već 6 tjedana ili više stoje pred vratima. Pozdravlja vas sve Claudia/majka

Noćas je jedna muška osoba zvala Universal Berlin da im javi nova saznanja. Nato je Universal djelovao te javio to Davidu Jostu i policiji, te su pozvali tog mladića da dođe u Berlin ispričati sve detalje. Kasnije su zvale i jedna fanovka i njezina majka. Policija se zahvaljuje na obavijestima. Slučaj je prenesen posebnom odjeljku policije tzv. Kripo koja se bavi isključivo kaznenim djelima.

by: Zrinka

***veliko Hvala Zrinki na ovom postu... =)))

Post je objavljen 18.04.2009. u 16:45 sati.