Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Hrvatske reprezentativke osvojile turnir UEFA-e

Photobucket

Hrvatska pobijedila BiH

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija pobijedila je jučer u Koprivnici reprezentaciju Bosne i Hercegovine u susretu zadnjeg kola Prijateljskog mini turnira. Naše su djevojke sa 6 osvojenih bodova i gol razlikom 10:5 najuspješniji sudionik natjecanja...

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija ostvarila je i drugu pobjede na Prijateljskom mini turniru koji je od 11. - 16- travnja održan na području Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije, a u okviru UEFA programa pomoći.

Nakon što su poslije poraza od Farskih otoka u prvom kolu naše djevojke svladale Litvu s uvjerljivih 6:0, i u zadnjem kolu su pokazale zavidnu kvalitetu i karakter te pobijedile susjednu Bosnu i Hercegovinu s 3:2.

Pobjedom protiv BiH naše su djevojke osvojile 6 bodova te su kao najefikasniji sudionik, s gol razlikom 10:5, najuspješniji sudionik ovog natjecanja.

Kažimo i to kako su organizatori, Hrvatski nogometni savez i Kopriničko-križevački nogometni savez te gradovi domaćini pobrali komplimente svih sudionika za sjajnu oganizaciju i izuzetan turnir.Konačni rezultati:


1. KOLO, subota, 11. travnja 2009.

Virje, Stadion NK Podravac
HRVATSKA - FARSKI OTOCI 1:3

Đurđevac, stadion NK Đurđevac
BOSNA I HERCEGOVINA - LITVA 2:0


2.KOLO, ponedjeljak, 13. travnja 2009.

Pitomača, stadion NK Pitomača
FARSKI OTOCI - BOSNA i HERCEGOVINA 2:3

Molve, stadion NK Molve
HRVATSKA - LITVA 6:0


3.KOLO, četvrtak, 16. travnja 2009.

Križevci, stadion NK Križevci
LITVA - FARSKI OTOCI 1:3

Koprivnica, stadion NK Slaven Belupo
BOSNA I HERCEGOVINA - HRVATSKA 2:3 hrvatska

Post je objavljen 18.04.2009. u 07:25 sati.